banner392

TTNET neden abonelerini yeni tarifelere zorluyor

Kendilerini TTNET ten aradığını söyleyen bayanlar aboneleri neden yeni bir tarifeye zorluyorlar? Pamukova da kablolu telefon üzerinden internet hizmeti alan aboneler şikayetci.

TTNET neden abonelerini yeni tarifelere zorluyor
Her gün hem kablolu teflonla hem de çep telefonlarını arayan TTNET ten aradığını söyleyen bayanlar çeşitli bahanelerle aboneleri yeni bir tarifeye zorluyorlar. Anlaşılması zor garip anlatımla:
“Yıllar önce TTNET ten internet hizmeti alıyorsunuz. O günden beri güncellemeniz yapılmadığından, güncelleme yapabilmemiz için yeni tarifeyi onaylıyor musunuz?” gibi,
Ya da
“Yeni bir cazip paket sunuyoruz. Onaylıyor musunuz?” gibi ilginç pazarlama teknikleri ile aboneleri zorlayan bu pazarlamacılar dan vatandaş bıktı. Pamukova da birçok hatlı telefon hizmeti ve internet hizmeti alanlar. Pamukova ya 3G teknolojisinin de geldiğini, rahatsız edildikleri ve daha fazla para ödedikleri için kablolu telefonlarını iptal edeceklerini söylüyorlar.
Kablolu telefon ücretlerinden aylık sabit ücret alınıyor (17 tl) Artı internet bağlantısı içinde en az 29.500 tl alınıyor.
Doğrudan 3G internet bağlantısı için ise sadece aylık 15 tl alınıyor.
Birde kablolu telefonunu kapatmak isteyenlerin şikayeti var. Pamukova dan Geyve ye götürülen Telekom hizmetleri şubesi var ki. Telefonunu kapatmak isteyenlerin Geyve ye gitmesi gerekiyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2010, 22:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER