banner392

Opet Fuchs’tan İnovasyona Çağrı

Sakarya Üniversitesi Üniversite-Sanayi İşbirliği Topluluğu (SAÜSİ) tarafından hayata geçirilen ‘İnovasyon ve Girişimcilik’ etkinliği 18 Ekim 2018 tarihinde Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Opet Fuchs’tan İnovasyona Çağrı

Etkinliğe katılan Opet Fuchs İnovasyon Lideri Ceyhan Güner, şirketlerin inovasyonun başrolde olduğu yeni iş dünyasına hızla adapte olması gerektiğini söyledi.

Sakarya Üniversitesi Üniversite-Sanayi İşbirliği Topluluğu’nun (SAÜSİ) değişen ve dönüşen iş dünyasında yenilikçi girişimleri masaya yatırdığı ‘İnovasyon ve Girişimcilik’ etkinliği 18 Ekim 2018 tarihinde Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Opet Fuchs İnovasyon Lideri Ceyhan Güner, Opet Fuchs’un, çağın gerekliliği olan inovasyon kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla ürün, hizmet, süreç ve iş modellerini inovatif bakış açısıyla sürekli yenilediğini söyledi. Şirketlerin inovasyonun başrolde olduğu yeni iş dünyasına hızla adapte olması gerektiğini vurgulayan Güner, “Opet Fuchs olarak inovasyon bizim için stratejik bir odak noktası. Bu nedenle bu odağı doğru yönetebilmek adına bir yandan kurum içindeki inovasyon potansiyelimizi harekete geçirirken, diğer yandan da yenilikçi iş modelleri için entegrasyonların yanı sıra şirket ve üniversitelerle iş birlikleri konularına odaklandık” dedi.

İnovasyonun yeni dünya düzeninde belirsizlikleri ortadan kaldırarak, müşterilerin bildiği veya henüz bilmediği ihtiyaçlarına sunulan yenilikçi iş modeli, hizmet ve ürünlerin oluşturulmasını amaçlaması gerektiğini de belirten Güner, “Fırsatların önümüze geldiği, ülke sınırlarının ortadan kalktığı bir dönemdeyiz ve bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Çalışanları değişen iş dünyasına hazırlıyor

‘Kurumiçi girişimciliği geliştirmeye yönelik olarak hayata geçirdikleri In For Motion ile çalışanların değişen ve gelişen iş dünyasına ayak uydurmasını sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Ceyhan Güner, In For Motion’ın hazırlık sürecinde ‘Kurumiçi Girişimcilik’ ve ‘Açık İnovasyon’ konularına odaklanacağız. Program kapsamında çalışanlarımıza mentor desteği vererek projelerini hayata geçirmelerine olanak sağlıyoruz. Çalışanlarımız kendi projelerinin sahipleri, liderleri olma fırsatı buluyor” ifadelerini kullandı.

Opet Fuchs hakkında

Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş., OPET Petrolcülük A.Ş. ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip ortaklık yapısıyla kurulu; otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar ve oto bakım ürünlerinin üretimini, satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren, 200’e yakın konusunda uzman çalışanı ve tüm Türkiye’de bulunan geniş bayi ağı ile hizmet vermektedir.

Fuchs Petrolub SE hakkında

Dünyanın en büyük bağımsız madeni yağ şirketi olan Fuchs Petrolub SE, 40’dan fazla ülkede, 50’nin üzerinde şirket ve 5000’in üzerinde çalışan ile faaliyet göstermektedir. 100.000’den fazla müşterisine 10.000’in üzerinde ürün ile özel çözümler üreten Fuchs, özellikle teknoloji ve Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlarla sektöründe öncü konumdadır.

OPET Petrolcülük A.Ş. hakkında

OPET, akaryakıt dağıtım sektöründe, perakende satışlar, ticari ve endüstriyel satışlar, depolama ve uluslararası ürün ticareti konularının yanı sıra iştirakleri ile madeni yağlar ve jet yakıtı alanlarında faaliyet gösteriyor. Yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve sosyal sorumluluk yaklaşımıyla hareket eden OPET, sektörün büyük oyuncuları içindeki tek yerli şirkettir. Türkiye’de akaryakıt dağıtım sektöründe ikinci sırada yer alan OPET’in SUNPET markası ile birlikte 1500’ü aşkın istasyonu bulunuyor. Kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık veren OPET’in pazarda büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi ise 1 milyon metrekübün üzerinde. Akaryakıt sektörünün teknolojiyi en iyi kullanan markası OPET, yeni geliştirilen ‘Akıllı Dolum Sistemi’ ile müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye’deki akaryakıt istasyonlarından uygun yakıtın alınabilmesini sağlayarak sektörde yine bir yeniliğe imza attı. KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’ne göre dokuz yıl aralıksız müşterinin en çok memnun kaldığı marka seçilen OPET, yeni ölçümleme sistemi ‘Türkiye Müşterinin Sesi’ Araştırması’nda üç yıldır sektörün müşteri bağlılık seviyesi en yüksek markası seçilerek başarısını 12’inci yıla taşıdı. OPET, aynı zamanda Superbrands ve Lovemark gibi unvanların da sahibİ  OPET, “Kusursuza Yolculuk” yaklaşımı ile bu iddiasını koruyarak, yepyeni projeler, ürün ve hizmetlerle müşterisinin yanında olmaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 15:32

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER