banner392

Artık tek fatura geçikmesinde elektrikler kesiliyor

Sedaş (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş) özelleştikten sonra geçikmiş faturaları afetmiyor. Borcu olan aboneye duyuru yapıldıktan sonra 5 gün içinde ödemezse elektrikler kesiliyor. Bir günde Pamukova da 51 elektrik abonesinin elektrikleri kesildi.

Artık tek fatura geçikmesinde elektrikler kesiliyor
Pazartesi günü Pamukova’da borçlarını geçiktirmiş 51 abonenin elektriklerinin kesimi için gelen Sedaş yetkilileri “Duyuru yaptıldığı halde borçlarını ödemeyen abonelerin elektriklerini kesiyoruz” dediler.
Abonelere borçlarını ödeme konusunda 5 gün süre veriliyor. 5 gün içinde borcunu herhangi bir ödeme noktasından yapmamış abonelerin elektrikleri kesiliyor.
Pamukova da çok sayıda gecikmiş borcu bulunan abone var. Ancak Eskiden iki fatura ödenmemesi dudumunda elektrikler kesiliyordu. Şimdi bu tek faturaya indi ve borçluya uyarı yazısı gittikten sonra 5 gün içinde borcunu ödenmesi gerekilyor.
 
ÖDEME NOKTASI
Sedaş özelleştikten sonra Yeni aboneler için Geyve adres verilmişti. Sadece borç alımı için açık bulunan Dortyol altındaki Sedaş şübesi de kapatıldı. Pazartesi gününden itibaren ödeme noktası kuruldu. Orta camii yanında açılan yeni yer artık özel ödeme noktası olarak hizmet verecek. Yeni abonelik için Geyve ye gidilecek.
Sakarya Elektirik Dağıtım Hizmetleri Bölge müdürlüğünün ise İzmit e taşınacağı söyleniyor.
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2010, 21:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER