banner392

Yıldız Kızlar da Elbirlik Orta Okulu Masa tenisinde Sakarya 2. oldu

İlde yapılan 2012-2013 Okullar arası Masa Tenisi Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Turnuvasına Pamukova dan Elbirlik Orta Okulu takımı ile Fatmahanım Orta Okulu takımı katıldılar. Elbirlik Orta Okulu kızlar takımı Sakarya 2. oldu.

Yıldız Kızlar da Elbirlik Orta Okulu Masa tenisinde Sakarya 2. oldu
Cumartesi günü Sakarya Lütfü Yaman Spor Salonunda yapılan turnuvaya Merkez ve ilçelerden 16 erkek takımı ve 7 kız takımı katıldı. Turnuva sonunda Toki Orta Okulu Kız takımı 1. oldu. Elbirlik Orta Okulu kız takımı ise 2. oldu. 3. ise Karasu Fatih Mehmet Orta Okulu oldu. 4. Sapanca Orta Okulu oldu.

Pamukova yı temsil eden ve Sakarya 2. olan Elbirlik Orta Okulu kız takımı oyuncuları çok az bir farkla 1. ciliği kaçıdılar. Eğer 1. olsalardı. Türkiye Turnuvası için Antalya ya gideceklerdi. Takım oyuncuları; Beyzanur Çoban, Şeyma Demir, Esra Kaba ve Berna Seven çok iyi bir oyun çıkardılar. Seyredenler tarafından büyük alkış aldılar.

Elbirlik Orta Okulu takım çalıştırıcısı Öğretmen Engin Uysal normal ders saatleri dışında kıt imkanlarla ve eski bir masa ile takımı çalıştırdığını söylerken “Destek verildiği taktirde bu öğrencilerimiz daha başarılı olacaklardır. Geçen senede aynı başarıyı yakaladılar. Sakarya da dereceye girebilmek bile büyük başarı. Ancak biraz daha ilgi olursa öğrencilerimiz Türkiye Şampiyonasına katılabilirler” dedi.

Erkekler Katagorisinde ise 1. Özel Şahin Orta Okulu, 2. Ahmet Hasnun Tunçsoy Orta Okulu, 3. Toki Orta Okulu, 4. Akyazı Konuralp Orta Okulu.

Maçtan sonra ilçeye dönen Elbirlik ve Fatmahanım öğrencileri okul müdürleri tarafından da tebrik edildiler. Pazartesi günü okulda öğrenciler için tören düzenlenecek.

Masa tenisi takım çalışmalarına Okul Müdürü Necmettin Hıra Beden Eğitim Öğretmeni Aytaç Darklı destek verdiler. 


Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2013, 14:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER