banner392

Turnuvanın ikinci maçında Garnizon, Akgıda, Yenice İ.Ö.O galip geldiler

Pamukova Cumhuriyet Kupası maçlarının ikinci akşamında 6 takım oynadı. Gecenin ilk maçında Yenice İlk Öğretim Okulu, Hüseyin Şahin Tablot’u 13-3 malup etti. İkinci maçta Genç Garnizon, 1 farkla Halkar’ı geçerken, Gecenin son maçında Akgıda, Emniyet B takımını 8-1 malup etti.

Turnuvanın ikinci maçında Garnizon, Akgıda, Yenice İ.Ö.O galip geldiler

Çelikler Halı Sahasında yapılan turnuvada dün gece 3 maç vardı. İlk maç B grubunda mücadele eden Yenice İlk Öğretim Okulu ile Hüseyin Şahin Tabldot arasında yapıldı.

Sahaya Mavi Siyah forma ile çıkan Hüseyin Şahin Tabldot takımı karşısında öğretmenlerin oynadığı Yenice İlk Öğretim Okulu takımı Beyaz turuncu renklerle çıktı.
 
Yemekçiler takımı kalesinde 1 numara ile kalede Hüseyin Şahin, 61 numara ile Çoşkun Özdemir, 5 numara ile Kenan Kocabıyık, 7 numara ile Murat İnal, 54 numara ile Yüksel Bilaloğlu kadroda yer aldılar.
Öğretmenler ise kalede 1 numara ile Akın Aydın, 25 numara ile İsa Gelişken, 3 numara ile Sami Bakla, 52 numara ile Ömer Gökbulut, 11 numara ile Sinan Kocaman, 37 numara ile İlyas Göktaş oynadılar.
 
Yemekçiler takımı ile öğretmenler maçı baştan sona öğretmenlerin üstün oyunu ile devam etti. Öğretmenler takımından İsa Gelişken in 6 dakika da başlayan göl yağmuruna maç sonuna kadar devam etti. İsa Gelişken 6 gol atarken, takımın en genç oyuncusu Ömer Faruk yemekçilerin kalesine 4 gol gönderdi. İlyas Göktaş’ın ve Sinan Kocaman’ın da attıkları birer gol oldu.
Hüseyin Şahin Tabldot takımı ise gecede 3 gol atabildi.
 
MAÇIN SONUCU
Yenice İlk Öğretim Okulu 13 Hüseyin Şahin Tabldot 3
 
 
GECENİN İKİNCİ MAÇI GENÇ GARNİZON İLE HALKAR ARASINDAYDI
 
İddialı takımlardan olan Genç Garnizon ile Halkar gıda takımlarını seyretmek için Çelikler Halı Sahası seyircilerin akınına uğradı. Halkar Gıdanın as oyuncularından Özcan Sevinç ile Mesut Şener ve geçen kupanın gol krallarından Sardal Halil en çok merak edilen oyunculardandı. Garnizon ise eski kupa maçlarında hep başa oynamış takım olduğu için seyircilerin merakla beklediği takımlar arasındaydı. Garnizon bu maça Genç Garnizon olarak katılmıştı.
 
Askerleri tek tek tanımak ancak sahaya çıkıldıktan sonra görülecekti. Nitekim öyle oldu. Takımlar sahaya çıkıp ısınma hareketi yapmaya başladıkları andan itibaren iki takımında turnuvanın en uzun boylu oyuncularından oluşmuş takımları olduğu görüldü.
 
Maç başladıktan 9 dakika sonra Genç Garnizon takımında forma giyen forvet oyuncusu Emre Sarıca Garnizon takımının ilk golunu kaydetti. Oyuna iyi başlayan garnizon 2 dakika sonra Kıdemli başçavuş Hüseyin Zan’ın ayağından ikinci golunü kazandı.
Kalesinde iki göl gören Halkar gıda daha atak ve hırslı oynamaya başladı. Defansta oynayan İsmail Kedikli Emre’yi markaja aldı. Emre sol kanattan gelirken kesildi ve ikinci gol fırsatı bulamadı.
15. dakika da Halkar İbrahim Peker in ayağından ilk gölünü buldu. Forvet te oynayan Özcan Sevinç e uzun toplar gelmeye başladı. 18 dakika da Garnizon kalesi önünde topu ayağında bulan Celalettin Ergül sert vurdu ve top filelerle buluştu maç 2-2 oldu.

 
Beraberlik ten sonra Garnizon takımı 7 numaralı oyuncusu Binbaşı Erkan Arnıcı’yı öne çıkardı. Emre defansa çekildi. Daha uzun toplarla Halkar kalesine yaklaşmayı başaran Garnizon tam bu anlarda 23. Dakika da  Astsubay Aykut Yalvaç’ın ayağından bir gol kazandı. Santra yapıldıktan sonra 24 dakika da yeniden garnizon Ali Erdağ’ın ayağından bir gol daha kazandı. Garnizon yaptığı hamle ile arka arkaya iki gol kazanarak 4-2 öne geçti ve gol yememek için defansa çekildi.
Ancak Halkar bu defa rakibinin kalesine kadar girmeye başladı. Ataklardan sonra Garnizon önünde gidip gelen top sonunda Özcan Sevinç’in ayağına takıldı. Özcan yumuşak bir vole ile topu kaleye gönderdi ve gol oldu.
Santra yapıldıktan sonra Astsubay Hüseyin Zan 2 dakika sonra sert şut ile topu Halkar kalesine gönderdi kalecinin yanından geçen top gol oldu. 2 Dakika sonra yeniden Hüseyin Zan Halkar filelerini havalandırdı.
5-3 öne geçen Genç Garnizon u durdurmak için defans yapmaya başlayan Halkar uzun toplarla Özcan Sevinç’e top atmaya başladı. Bu toplar Özcan’ın ayağından 35. dakikalarda garnizon kalesinde gol oldu. Bir golde Mesut Şener tarafından garnizon kalesine atıldı.
 
Gecenin maçı olarak değerlendirilen Genç Garnizon takımı ile Halkar arasındaki maç Garnizon un 6-5 galibiyeti ile sona erdi.
 
MAÇIN SONUCU
Genç Garnizon 6 Halkar 5
 
GECENİN SON MAÇI EMNİYET B İLE AKGIDA ARASINDA GEÇTİ.
Turnuvaya iki takımla katılan Emniyet A takımından sonra B grubunda da B takımı ile maçlara katıldı. Gecede son maç Emniyet B ile Akgıda arasında yapıldı.

 
Emniyet B takımında 1 numara ile Selahattin Akçay, 8 numara ile Şaban Özzaim, 6 numara ile Sayit Köroğlu, 61 numara ile Eyüp Koca, 66 numara ile Bülent Öztürk 81 numara ile Ata Külünk sahaya çıktılar.
 
Akgıda takımı ise 1 numara ile Ali Bayrak, 3 numara ile Abdullah, 10 numara ile Ferdi Körükçü, 4 numara ile Erdal Çoban, 11 numara ile Selami Horoz, 5 numara ile Emre Tayyar sahaya çıktılar.
 
Daha genç bir kadro ile maça çıkan Akgıda ilk yarıda Emniyet B takımına 5 gol attı.
İkinci yarıda Akgıda takımı tüm oyuncularını sahadan alıp yerine yeni bir altı oyuncu sürdü. Turnuvaya zengin bir kadro ile hazır oluduğunu göstermek isteyen Akgıda ikinci yarıdada Emniyet in kalesine 3 gol attı.
Emniyet B nin tek golünü 81 numaralı Ata Külünk ün yerine giren 43 numaralı oyuncu Ali Çakmak kaydetti.
Maçta başkada gol olmadı.
 
MAÇIN SONUCU
Emniyet B 1 Akgıda 8
 
Maçları Sakarya Bölgesi hakemlerinden Hasan Kösemen yönetti.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2016, 20:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER