banner392

Serdal Halil’e Emniyet adına teşekkür pilaketi verildi

Pamukova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Halı Saha futbol turnuvasında Emniyet takımında oynayan Halkar Gıda Market sahiplerinden Serdal Halil’e maç boyunca gösterdiği üstün gayret ve saha içi ve saha dışı örnek davranışlarından dolayı teşekkür pilaket’i verildi.

Serdal Halil’e Emniyet adına teşekkür pilaketi verildi
Pilaketi vermek için Emniyet Müdürlüğüne davet edilen Serdar Halil’in pilaketini İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta verdi. Usta Serdal Halil’in maç boyunca gösterdiği üstün gayretten dolayı pilaketi hak ettiğini söyledi.
“Pamukova da Kaymakamlık tarafından düzenlenen Garnizon Komutanlığı, ilçe emniyet Müdürlüğü, Halk Eğitim müdürlüğünün organizeleri ile 17 takımın katılarak gerçekleştirdiği Pamukova Hala Saha futbol turnuvasında ikinci olan Emniyet takımında görev alan Serdal Halil saha içinde ve saha dışında gösterdiği üstün gayret ve davranışları ile turnuvada örnek oyuncu olmuştur. Ayrıca son ana kadar attığı 22 golle turnuvanın gol krallığına kadar gelmiştir. Ancak final maçında Akgıda takımı oyuncularından Serkan Gençer in attığı son dakika golleri ile 24 göle gelmesi Serdal Halil’in ne kadar becereli olduğunuda göstermiştir. Emniyet takımı adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi ve plaketi Serdal Halile Emniyet oyuncuları yanında taktım etti.
 
Plaketi alan Serdal Halil ise futbolun bir takım oyunu olduğunu söyledi.
“Maç boyunca takım oyunu oynadık. Biz bir takım olduk bu ödüle beni layik gören Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu ödülü takım arkadaşlarım adına alıyorum.”dedi.
Ödülü unutulmayacak bir anı olarak saklayacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2011, 00:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
serdal halil
serdal halil - 10 yıl Önce

teşekkür ederim

s.e.ş
s.e.ş - 12 yıl Önce

Tebrik eder ve hayatınız boyunca futbolda olduğu gibi başarılı ve takdire değer bir ömür geçirmenizi dilerim...

SIRADAKİ HABER