banner392

Pamukova’da Karate Şenliği

Pamukova Kaymakamlık Kupası Karate Musabakaları yapıldı, 5'İlden 450'Sporcunun katıldığı Musabakalara Metin Tesisleri damgasını vurdu. Ev sahipliğini yaptığı turnuvada Metin Tesisleri Karate Takımı 15 Şampiyonluk 4 İkincilik 6 Üçüncülük alarak Turnuvanın Birincisi Oldu.

Pamukova’da Karate Şenliği
Metin Tesisleri ayrıca Turnuvaya Katılan Hakem, Antrenör ve Yöneticilere yemek verdi. Metin Tesisleri sahiplerinden Cemal Canbulat'a Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Turnuvaya Katılan Sporcuların Ödüllerini Pamukova İlçe Halk Eğitim Müdürü Aziz Demir ve Müdür Yardımcısı Yılmaz Arslan verdiler.
 
Dereceler:
Birinciler - Furkan Kaya - Onur Sarı - Ömer Faruk Hayta - Mustafa Oğuz - Melek Hatun Çevik - Muhammed Bilal Sapanca - Sahra Erdoğan - Sedef Dökmetaş - Oğuzhan Özuçar - Barış Çak - Muhammed Ali Yıldız - Çiğdem Teke - Bahar Çakır - Anıl Korkmaz - İbrahim Çekiç -
İkinciler - Mücahit Mercan - Hamiyet Yıldız - Utku Demirci - Melih Korkmaz
Üçüncüler - Hüsnü Şentürk - Miray Zehra Demirci - Hasan Fehim Mercan - Burhak Mercan - Şahin Erdoğan - Ömer Faruk Ateş
          
Antrenör, Seçkin Küçükseller:
“Pamukovada bu tür faaliyetlerin daha fazla olmasını istiyoruz, amacımız Pamukova'mızın adını her zaman başarıyla duyurmak, Doğal güzelliklerini gösterebilmek, İnşaallah bu doğrultuda bu tür faaliyetlerle Pamukovamızın daha fazla tanınmasını sağlayacağız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2011, 02:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

Bu organizasyonu yapanları tebrik ediyorum çok güzel şeyler bunlar bu güzelliklerin devamını temenni ediyoruz.

SIRADAKİ HABER