banner392

Pamukova Sakaryaspor Severler Derneği yeni yerinde açılışı yapılarak hizmete girdi.

Pamukova Sakaryaspor Severler Derneği yeni yerine taşındı. Yeni yerin açılışına Sakaryaspor başkanı Erdal Taşkın, Şaban Yıldırım, Yönetim Genel Sekreteri Cemal Canpolat, Pamukova Belediye başkanı Cevat Keser, Tatanga Ersin, sakaryaspor’dan bazı oyuncular ile pamukovadan dernek başkanı İbrahim Keskin ve çok sayıda Sakaryasporu sever katıldılar.

Saat 15.00 da yapılan açılış gününde konuşma yapan başkan Erdal Taşkın öncelikle Pamukova da sakarayspora destek veren bir belediye başkanı olduğundan dolayı Pamukovalı tatangaları kutladı.

Cevat Keser hiç olmadık zamanlarda Sakaryaspora önemli destekler sağladı diyen başkan Taşkın. “Kasımpaşa-Sakaryaspor maçında yaralanan tatanga Uğuru Sakarya ya getirmede Cevat başkan hiç tereddütsüz yardım elini uzattı ve bizlere yardım etti. Uğur Pamukova ambulansı ile Sakarya ya getirildi. Bunun için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Erdal Taşkın Dernek lokalinde duvardaki resimleri göstererek
“Bizler artık o duvardaki resimlerdeki günlere dönmek istiyoruz. O eski günlerdeki başarımızı yakalamak için çalışıyoruz ve çalışacağız” dedi.
Sakaryaspor yönetiminin iyi bir yönetim olduğunu da söyleyen Erdal Taşkın
Yeni yönetimde işadamları olduğunu ve herkesin Sakaryasporun başarısı için çalışacağını söyledi.
Erdal Taşkın
“Bu yılki öncelikli hedefimiz bank-asya liginde kalmaktır. bizim ana hedefimiz budur. Maalesef imkansızlıklarla yarışıyoruz. Bank-asya liginin ilk grubunda 16 maç oynadık. Bir müsabaka eksiğimiz var. Bu periotla 16 müsabakada 16 puan almış bulunuyoruz. Oyuncularımızın birçoğu kendi öz değerlerimiz. İşin güzel tarafı kendi değerlerimizin olmasını çok büyük bir avantaj olarak görüyorum.
Bir tek eksiğimiz kadromuzda alternatifin olmayışı, kadromunuz eksik olması, özellikle mevkilerde herhangi bir sakatlık ve cezalar karşısında teknik heyetimizin manevra yapma güçlüğü yaşayabileceği gibi bir engelimiz var. Onun için transfer yasağının kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

Şaban Yıldırım ise transferlerin açılmasından yana olduklarını söyledi.
Pamukova belediye başkanı Cevat Keser ise Sakaryaspora ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
Taraftarlardan Salih in transfer olup olmayacağı sorusuna ise Şaban Yıldırım pek net yanıt vermedi Yıldırım.
Sakaryasopurun kendi kadrosu ile yoluna devam etmesi gerektiğini söyledi.
Pamukova Sakaryaspor Severler Derneğinin açılışında bir konuşmada dernek başkanı İbrahim Keskin yaptı.
Keskin açılışa katılanlara teşekkür etti. Pamukova da Sakaryaspor taraftarlarının gün geçtikçe çoğaldığını söyledi.
Toplantı sonunda dernek önünde toplu fotoğraf çektirildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA....
Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2011, 00:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gazzeli
gazzeli - 12 yıl Önce

ÇOK GÜZEL VE ÇOK BAŞARILI BİR ORGANİZASYON BUNU TERTİP EDENLERİ TEBRİK VE TAKDİR EDİYORUM BAŞARILARINIZIN VE BU GÜZEL DAYANIŞMANIN DAİM VE KAİM OLMASINI TEMENNİ EDİYOR PAMUKOVAYI İDARE EDENLENLERİN BU DAYANIŞMADAN DERSLER ÇIKARMASINI TEMENNİ EDİYOR SAYGILAR SUNUYORUM

SIRADAKİ HABER