banner392

Karete Takımı başarısı başkan Keser’inde desteğini aldı.

Pamukova Karete takımı Marmara Bölge Karate Şampiyonası Finallerine katıldı. Karete takımının başarısını Belediye başkanı Cevat Keser sevinçle karşıladığını söyledi.

Karete Takımı başarısı başkan Keser’inde desteğini aldı.
Belediye başkanını makamında ziyaret eden Pamukova Karete takımı sorumluları ve Antrenör Selçuk Küçekseller aldıkları kupayı başkana getirdiler. Belediye başkanı Cevat Keser karete takımı antrenörü ve sorumlularını makamında kabul etti. Takımın başarısı nedeli ile oyuncuları ve hocalarını kutlayan Keser:
 
“Karetecileremizin başarılarını kutluyorum. İlçemiz için, ülkemiz için hayırlı olsun. Başarılarının devamını diliyorum. Allah utandırmasın. Tebrik ediyorum. Hocamızıda tebrik ediyorum. Aileleride tebrik ediyorum” dedi
 
31'Sporcuyla katılan Metin Tesisleri Karate Takımı 24'Kupa 6'Madalya Toplam 30'Ödül alarak Turnuvanın en başarılı Üçüncü Kulübü olmayı başardı.
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2011, 00:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ibrahim sapanca
ibrahim sapanca - 13 yıl Önce

Karate takımımız, Pamukova'yı en güzel şekilde Türkiye'de temsil etmesinden dolayı beni son derece memnun etti.
Antrenör Seçkin Hoca'mıza İstanbul'da düzenlenen 23 nisan Uluslar arası Dünya Çocukları Karate Şampiyonası'nda söylenen çok ilginç bir sözü paylaşmak istiyorum:
- Pamukova hangi ülke ?
Ve ne yazık ki Pamukova'da bulunup böyle bir başarıdan haberi olmayan, haberi olupta ilgisiz kalan destek vermeyenler de beni bir hayli üzmekte.
Lütfen sporcularımıza sahip çıkalım. destek olalım. Yaklaşan Türkiye şampiyonasına moral ve motivasyon olarak en üst seviyede Pamukova'mızı temsil etsinler.
Selam sevgi ve dua ile...

SIRADAKİ HABER