banner392

Bahar Voleybol Turnuvası başladı.

Pamukova Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından organize edilen Bahar Voleybol Turnuvasına 10 takım katılıyor. Bugün başlayan ilk maçta Mühimmat-Karapınar’ı 3-0 Malup etti.

Bahar Voleybol Turnuvası başladı.
Bahar Şenlikleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarıyla köyler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini söyleyen Öğretmenevi müdürü Yılmaz Arslan bu turnuvanın düzenlenmesinde Milli eğitim müdürlüğünün katkısı oludğunu söyledi.
Tertip kometesi ise şöyle: Garnizon Komutanı Binbaşı Erkan Arıcı, Beden Eğitim Öğretmeni Ziya Aşçı, Kamu çalışanı Hayati Kars, Beden Eğitimi Öğretmeni Beyhan Sefa Gündemir.
Turnuva nın yapılmasında destekleri olan Pamukova Belediye sine de teşekkür eden Yılmaz Arslan;
“Pamukova Belediyesine özellikle teşekkür edmek istiyorum, Başkan Yardımcısı Ozman Yılmaz bizzat belediye adına turnuvamızla ilgilenmektedir.” Dedi.
Oynanacak maçların fikstür’ü yapıldı. Buna göre tarımlar Grup musabakaları sonunda guruplarında ilk dörd’e giren takımlar çeyrek finale çıkacak. Bu musabakalarda (1A-B4), (2A-B3), (3A-B2), (4A-B1) eşleşmeleri yapıldıktan sonra 9-10 mayıs tarihlerinde oynatılıcak. Bu turu geçenler takımlar ise 11 Mayıs tarihinde yarı final müsabakalarına çıkarak finalistler belirlenmiş olacak.
13 Mayıs tarihinde ise final maçında 3. Cülük. 4. Cülük belirlenecek. Maçlar belediye önünde törenalanında yapılacak.


Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2011, 23:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER