banner392

Atatürk kupası şampiyonu Akgıda takımı oldu

Pamukova da düzenlenen Atatürk Kupası Futbol Turnuvasının şampiyonu Akgıda takımı oldu. Kaymakamlık tarafından organize edilen turnuvada finale kalan Emniyet takımı ile Akgıda arasında yapılan dün geceki maçı 9-2 Akgıda kazandı. Akgıda turnuvanın şampiyonu oldu.

Atatürk kupası şampiyonu Akgıda takımı oldu
3.cülük ve 4. Lük maçları ise turnuvaya katılan Esnaf Odası takımları olan Anadolu Esnaf Odası ile Esnaf Odası takımı arasında geçti. Anadolu Esnaf  Odasını 7-6 malup etti. Böylece Turnuvanın 3. Cüsü Anadolu Esnaf olurken Turnuvanın 4. Cüsü ise Esnaf odası oldu.
 
Pamukova Çelikler Tesisleri Hala Sahasında düzenlenen turnuva sonunda 1.2.3.4. gelen takımlar ile en çok gol atan oyuncuya, en centilmen takıma, en iyi kaleciye kupalar verildi.
 
Pamukova Atatürk Halı Saha Turnvasını Kaymakamlık adına Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Halk Eğitim ve Öğretmen evi müdürlüğü birlikte organize ettiler.
 
Turnuva boyunca Pamukovalıların büyük ilgi gösterdiği Atatürk Kupası final gecesinde türübünler tamamen doldu. Kaymakam Tuncay Dursun da final maçlarını sonuna kadar izledi. Bayanlarında gelerek takımlara destek vermesi turnuvaya dahada bir güzellik kattı.
 
Dün gece yarı finale kalan Esnaf Odası ile aynı odanın ikinci takımı Anadolu Esnaf Odası 3.lük ve 4. Cülük maçlarını yaptılar. Son dakikalara kadar 6-6 berabere çekişmeli geçen maçın son dakikalarında Anadolu Esnaf Odası oyuncusu Cengiz Halil’in ayağından kazandığı golle turnuvanın 3.cüsü oldu. Esnaf Odası ise 4.cü oldu.

 
Gecenin merakle beklenen final maçı, Emniyet takımı ile Akgıda arasında oynandı. Akgıda nın daha üstün oynaması ile maç 9-2 son erdi.
Emniyet Takımı kalecisinin parmağının önceki maçta sakat olması ve iki oyuncusunun yıllık izine gitmeleri Akgıda nın lehine olan durumlar oldu.
Birde Emniyet tıkımında turnuva boyunca 21 golle en çok gol atan Serdar Halil gecede tek gol attı 22 gole ulaştı. Akgıda takımının en golcu oyuncularından Serkan Gencer ise maça başlarken Serdar Halil’in 1 gol gerisindeydi. Ancak Akgıda’nın üstün oyunu ve Serkan Gencer in ayağına gönderilen toplar onu turnuvanın en golcu oyuncusu yaptı. 10 numara ile Akgıda da oynayan Serkan Gencer final maçında 4 gol attı ve toplam 24 golle turnuvanın en golcü oyuncusu oldu.
Önceki oyunlarında forvette atak oyun oynayan Pamukova Savcısı Mehmet Günay final maçında tek gol atabildi. Savcı Günay turnunva boyunca 19 gol atmış oldu.
 
Maç düdüğü çaldığı anda sahaya Akgıda yöneticileri sevinç içinde daldılar ve takımlarını kutladılar.
 
Pamukova Hala Saha Atatürk Kupası Turnvası final törenlerini organize edenlerin başında olan Öğretmen Evi Müdürü Yılmaz Arslan tören de turunvaya katılan 17 takıma ayrı ayrı teşekkür etti ve finalde 1. Olan Akgıda nın kupasını vermek için Kaymakam Tuncay Dursun’u sahneye davet etti.
Tuncay Dursun yapılan organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Turuvanın 1.si olan Akgıda tamınının kupasını verdi.
Dursun:
“Turnuva nın yapılmasında desteği ve emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu turnuva geleneksel hale gelirse ileriki zamanlarda da bu güzel etkinlik devam eder. Pamukovalılar bay ve bayan olarak bu tür etkinliklere katılarak sporun güzelliğini yaşarlar” dedi.
 
Turnuvanın şampıyonu olan Akgıda takımı oyuncuları ve yöneticileri hep birlikte sahada sevinç gösterisinde bulundular seyircileri selamladılar ve kupalarını havaya kaldırdılar.
Turnuvanın en iddialı takımı Emniyet in kupasını da Garnizon Komutan Binbaşı Erkan Arıcı verdi.
Turnuvanın 3.cüsü Anadolu Esnaf Odası’nın kupasını belediye başkanı adına Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz verdi.
Turnuvanın 4.cüsü Esnaf Odasının kupasını Pamukova Cumhuriyet Savcısı Şükrü Durmuş verdi.
Turnuva boyunca eni iyi kaleci olarak şeçilen Musa Atmaca’nın kupasını Cumhuriyet Baş Savcısı Mehmet Günay verdi.
Turnuva boyunca en çok gol atan oyuncu Akgıda takımından 10 numara ile oynayan Serkan Gencer’in kupasını Mehmet Atmaca verdi.
Turnuvada en centilmen takım olarak görülen Öğretmenler takımının kupası Fatmahanım İlk Öğretim Okulu müdürü Yusuf Ziya ya verildi.
 
Tören den sonra Akgıda oyuncuları ve yöneticileri Çelikler Tesislerinde konuklarına baklava ikramında bulundular.
İleriki bir turnuvada yeniden buluşmak temennileri ile takımlar seyirciler tesislerden ayrıldılar.
Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2011, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

BU ORGANİZASYONU YAPANLARI TAKDİR VE TEBRİK EDİYORUM, HALKİLE BÜROKRASİNİN KAYNAŞMASINI SĞLADINIZ BUNUN DEVAMINI HER SAHADA TEMENNİ EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR TURNUVA OLDU FAKAT BEN BURADAN BİR İSTEĞİMİ DİLE GETİRECEĞİM ÇAYIRDAKİ KAPALI SPOR SALONU VE FUTBOL SAHASI ÇOK BAKIMSIZ YETKİLİLERDEN BU KONUYA EL ATMALARINI RİCA EDİYORUM SAYGILARMLA.

SIRADAKİ HABER