banner392

Akgıda Esnas Odası takımına gol yağdırdı.

Halı Saha turunvası yarı final maçında Akgıda takımı Esnaf Odası takımına 10 gol attı. Çekişmeli geçen maçta Esnaf Odasının tüm atakları golsuz sonuçlanırken. Akgıda ise pozisyonları gole çevirmesini bildi.

Akgıda Esnas Odası takımına gol yağdırdı.
Pamukova da devam eden Kaymakamlık Halı Saha Turnuvasında dün gece yarı finala kalan 4 takım finale kalabilme mücadelesi yaptılar.
Çelikler Halı Sahasında devam eden dün gecenin ilk maçı Akgıda ile iki takımla turnuvaya devam eden Pamukova Esnaf Odası nın takımlarından biri olan Esnaf Odası takımı ile karşılaştılar.
 
Bu sene halı saha turnuvasına ilk katılan akgıda takımı daha atak ve genç kadrodan oluşuyor. Esnaf Odası takımı ise Emre Sarıca gibi tecrübeli ve forvette oynayan, Recep Uylas gibi hırslı ve atak oynayan oyuncuları yanında Ali Akkuş gibi turnuvada çok gol atan oyuncusu ve Fatih Yavuz gibi defans ve orta sahada sürekli rakip oyuncuyu bozan oyuncusu olması ve Erhan Dülger gibi iyi bir kalecileri olmasına rağmen dün gece Akgıda karşısında iş yapamadı. Esnaf odası takımının tüm hücumları Akgıda defasında durduruldu. Gol olacak şutlarda Akgıda kalecisinin kucağında kaleye ulaşmadan söndürüldü.
 
Akgıda ilk gölünü 4 dakikada 11 numaralı oyuncusu Ali Çelik in ağağından kazandı. İlk golden sonra 20 dakika takımların birbirlerini yoklamaları ile geçti.
21. dakikada sahneye Akgıda nın 10 numaralı oyuncusu Serkan Gencer çıktı. Serkan Gencer 21. Dadikada, 23. Dakikada, 28. Dakika da ve 33. Dakikada attığı göllerle takımını 5-0 öne geçirdi.
 
İkinci yarıda da atakları devam eden Akgıda 37. Dakika da 5 numalarıl oyuncuları ile ikinci devrenin ilk gölünü atan takım yine akgıda oldu.
40. dakikada 7. Golu 9 numaralalı Erdal Çoban kaydetti. 45. Dakikada yine akgıda 6 numaları oyuncuları Erdal Çoban la Esnaf Odasının filelerini havalandırdı. 47. Dakika da Serkan Gencer in yerine oyuna giren 5 numaralı Ayhan Taşkın ın golü geldi.
50 dakikalık maç süresi içinde Esnaf Odasının tüm atakları sonuç getirmedi.
 
Gecenin en çok beğeni toplayan Hakemi Müzik Öğretmeni Sülemyan Akçıt maca 2 dakika uzutma süresi verdi. Maçın son dakikasında Akgıda 2 numaları oyuncuları Adem Altaş ın ayağından 10 golü kazandı.
 
Maç: Akgıda 10 Esnaf Odası 0 olarak bitti.
 
Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2011, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
intifada
intifada - 13 yıl Önce

TEBRİKLER AKGIDA PROFESYONEL TAKIMLAR GİBİ FUTBOL RESİTALİ SUNDUNUZ HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM HERŞEYİNİZ İLE TAM BİR PROFESYENELSİNİZ BAŞARILARINIZIN DEVAMINI TEMENNİ EDİYORUM.

SIRADAKİ HABER