banner392

Yöresel Ürünler ve Ayva Festivali iptal edildi.

“Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan “Pamukova Yöresel Ürünler ve Ayva Festivali’nin siz değerli vatandaşlarımızın sağlığı göz önünde bulundurularak bu yıl yapılmamasına karar verildi.”

Yöresel Ürünler ve Ayva Festivali iptal edildi.

Bu sene 5. si yapılacak olan Festivalin Korona Virüs nedeniyle yapılmama kakarı alındığını duyuran PAYDER Başkanı Ali Urgan Sosyal Paylaşım Siteleri üzerinden duyuru olarak bildiriyi yayınladı.

İŞTE PAYDER BAŞKANI ALİ URGAN’IN YAPTIĞI DUYURU ŞÖYLE.  

DUYURU!!!

Pamukova Kaymakamlığı himayesinde, Pamukova Belediye Başkanlığı, Pamukova ve Pamukova Ayvası Tanıtma Derneği (PAYDER), Pamukova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde her yıl düzenlenen “Pamukova Yöresel Ürünler ve Ayva Festivali”nin bu sene beşincisinin yapılması planlanıyordu.

Bununla birlikte dünya genelinde gerek ulusal gerekse uluslararası pek çok fuar, festival ve karnaval gibi insanların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerin, etkisi gün geçtikçe artan ve birçok can kaybına sebebiyet veren corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelendiği ya da iptal edildiği müşahede edilmektedir.

Festivalimize vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun talep dikkate alındığında bu durumun beraberinde covid-19 tehlikesini artırabileceği kanaatine varılmış; bu bağlamda Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan “Pamukova Yöresel Ürünler ve Ayva Festivali’nin siz değerli vatandaşlarımızın sağlığı göz önünde bulundurularak bu yıl yapılmamasına karar verilmiştir.

Daha sağlıklı günlerde nice festivaller yapmak umuduyla, saygılarımızla.

PAYDER

Yönetim Kurulu

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER