banner392

Yine Ağaçlar Kesildi.

Dün sabah erken saatlerde Ankara Caddesi üzerinde Belediye ile Orta Camii arasında yaya yolu üzerinde bulunan yoldaki ağaçlar kesildi.

Yine Ağaçlar Kesildi.

Bu saban dükkanlarına gelen esnaflar dükkanları önündeki ağaçların yok edilmiş olduğunu görünce şaşkına döndüler.

 

Belediye tarafından çok sayıda ağacın kesilip iş yerleri açılana kadar ortadan kaldırılması ise Gümrükten Mal Kaçırılma işine benzetildi.

 

Daha önce şimdiki belediye başkanı Cevat Keser tarafından dikildiği belirtilen 18 yaşlarındaki ağaçların yine bugünkü başkan Çevat Keser tarafından kesilmesine anlam veremediklerini söyleyen Pamukovalılar;

 

Her gelen yönetici tarafından ağaç katliamı yapılıyor. Pamukova da belli aralıklarla kesilen ağaçlar bitme noktasına geldi.” diyorlar

 

Ağaçları olmayan Pamukova da gölge edecek ağaç kalmazken Oksijen kaynağı olan ağaçlar bittikten sonra doğal afetlerin daha da etkili olmasından korkuluyor.

 

Artık yağışlar sele, kışlar ise felaket dönmeye başladı. Yetkililer son yıllarda yağışların felaket getirdiğini, bunun nedeninin ise yapılaşma ve doğal yapının bozulmasına bağlıyorlar.

 

Pamukova da ise her yağıştan sonra mutlaka bir felaket geliyor. Daha dün yağış logarları taşırırken, D-650 karayolu üzerinde kurular motopompları durdururken al geçitlerin kapanmasına neden olmuştu. Tren yolunun ise çökmesine neden olmuştu.

 

Belediye yetkilileri dün sabah kesilen ağaçların yerine palmiye ağaçları dikileceğini söylerken, Ankara Caddesine yeni düzenleme getirileceğini “ Caddede yapılacak yeni düzenlemeden sonra araçlar için tek yöne gidiş verilecek” diyorlar. 


Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 00:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER