banner392

Yeni Kaymakama ‘Hoş geldiniz’ ziyaretleri devam ediyor.

Pamukova’nın yeni kaymakamı Cemal Demiryürek görevine başladı. Kaymakamın yeni görevine başlamasını duyan Pamukovalılar Kaymakamlarını görmek tanışmak ve Hoş geldiniz demek için sıraya girdiler.

Yeni Kaymakama ‘Hoş geldiniz’ ziyaretleri devam ediyor.

Pamukova Esikyayla Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Başkan Yardımcısı Ahmet Akar, Yönetim Kurulu Üyesi; Ramazan İnal, Yönetim Kurulu yeni üyesi; Basri Tosun Kaymakam Cemal Demiryürek’i makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz ay yönetim kurulu üyesi Emekli Öğretmen Alaettin Kayan’ı kaybeden Eskiyaylalılar Derneği Alaettin Kayan yerine gelen yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçekleştirdikleri kaymakam Demiryürek ziyareti sırasında Kaymakam’a köyleri hakkında ve Eskiyayla'nın tarihi hakkında da bilgiler verdiler.

Kaymakam konukları ile Pandomi süreci kararları gereği tokalaşmadan ve sosyal mesafeye uygun şekilde kabul gerçekleştirdi.

Yoğun şekilde devam eden kaymakam ziyaretleri devam ediyor. Yarın Kaymakam Cemal Demiryürek’in Vali beyle yapacağı görüşme olacağı için sabah saatlerinde Sakarya da olacağı için ziyaret için randevu isteyenlere öğleden sonra randevu verilmeye başlandı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER