banner392

Yeni Kar Pazarı vurdu, öğrencileri sevindirdi, Trafiği karıştırdı.

Pamukova da dün gece başlayan kar yağışı bu sabah dahada etkili oldu. Kar yüzünden okullar da Taşımalılar tatil edildi, Çarşamba pazarı ise eksik açıldı. Donan yollarda maddi hasarlı trafik kazası oldu.

Pamukova da öğrenciler de kar sevinci Kar yüzünden maddi hasarlı trafik kazaları oldu. Pamukova da Kar Pazarı vurdu

 Sabah saatlerinden evlerinden çıkan öğrenciler yoğun karla karşılaştılar. Okullarına giden öğrencilerin bir kısmı okula gelmedi. Yoğun kar yüzünden okullar da taşımalılar tatil edildi.

Pamukova’nın Çarşamba günü kurulan semt pazarı bugün kar nedeni ile ilçe dışından gelen esnafların gelememesi sonucu pazarda az sayıda tezgah açıldı. Havanın da kar ve soğuk olmasından kurulan esnaf tezgahları yanında ateşler yakıldı.

Kar en çok öğrencileri sevindirdi. Elbirlik Okulunda ilk teneffüse çıkan öğrenciler Pamukovahaber.com kameralarını görünce dahada bir coşku içinde karla oynamaya başladılar. Ulusal Kanal için çekim yaptığımızı görünce de dahada bir coşku ve sevinç çığlıkları atarak bizleri kartopuna tuttular.

Kar, yolların da kayganlaşmasına neden oldu. D-650 Kara yolunda da araç trafiğinin zorlanmasına neden oldu. Şehirler arası yolda zaman zaman yavaşladı.

İlçeye gelen bir özel otonun Kültür Salonu yanından girmeye çalışması sonucu araç kayarak giriş tabelasına çarptı. Maddi hasarlı ve hafif yaralı atlatılan kaza ucuz atlatıldı.

Pamukova da bugün de aralıklarla devam eden kar yağışının yarında Marmara Bölgesinde devam edeceğini duyuran meteoroloji yetkilileri hava sıcaklığında mevsim normallerinde seyredeceği açıklandı.





 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, 22:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER