banner392

Vatan Partililer AP kararlarını protesto ettiler.

Sakarya Vatan Partisi üyeleri Avrupa Parlamentosunda onaylanan Ermeni soykırımını tanımasını protesto ederek bir basın açıklaması yaptı.

Vatan Partililer AP kararlarını protesto ettiler.

AKM önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik Vatan Partisi Sakarya üyeleri 3 gün önce Avrupa Parlamentosunda kabul edilen Ermeni soykırımını protesto ederek bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını okuyan Murat Bölükbaşı, “Avrupa Parlamentosu 3 gün önce yapılan oylamada Ermeni soykırımı yalanını tanıdı. Ve Türkiye’de 8 tane tavsiye maddesi önerdi. Tavsiyelerden bir tanesi tarihinizle yüzleşin, soykırımı tanıyın. Vatan Partisi olarak Avrupa Parlamentosuna tavsiyemiz şudur kirli ellerinizi vatan topraklarımızdan çekiniz. Avrupa Parlamentosunun kararı 3 gün önce ortaya çıkmış bir karar değildir. 100 yıldır devam eden ve ülkemize yönelik saldırılara durmadan sürdüren emperyalistlerin ve onun ve işbirlikçilerin bu toprakları bölmek için yaptığı hamlelerden birisidir. Milletimize söz veriyoruz Türk milleti tekrardan başı dik bağımsız bir şekilde yaşayacaktır. Vatan Partisi iktidara gelince kendini savunamayan aciz hükümeti bir kenara bırakıp başı dik bir Türkiye kuracaktır. Gülümse Türkiye Vatan Partisi geliyor” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından grup bildiri dağıtarak etkinliği sonlandır.


Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 21:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER