banner392

Vali Mustafa Büyük Pamukova da incelemelerde bulundu.

Pamukova ya günübirlik ziyarette bulunan Vali Mustafa Büyük Pamukova Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. Büyük; birçok yeni açılan iş yerinin açılışını yaptı. Doğaya keklik saldı.

Günübirlik ziyaret bulunan Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas bugün saat 11.30’da Pamukova Meslek Yüksek Okulu’na geldi. Vali Büyük ve Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Garnizon Komutanı Mutlu Artan, Pamukova Jandarma Komutanı Mustafa Ceylan, Pamukova Emniyet Müdürü Aydın Ertürk, Pamukova Meslek Yüksek Okulu Müdürü Taki Demir, siyasi parti liderleri, daire amirleri karşıladılar.

Valisi Mustafa Büyük ilk ziyaretini Meslek Yüksek Okuluna yaptı. Vali’yi  okul müdürü Taki Demir karşıladı. Okulda bir süre kalan vali okul hakkında bilgiler aldı. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile birlikte okul öğrencilerini de kantininde ziyaret eden vali öğrencilerle bir süre sohbet etti, öğrencilerden barındıkları yurtlar konusunda bilgiler aldı. Öğrencilerin sorunlarını da dinledikten sonra okuldan ayrılarak cuma namazını Pamukova Çavuşoğlu Camiinde kıldı.

Cuma namazından sonra temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Anaokulu’na giderek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Anaokulu’nun ısınma sisteminin katı yakıtla olacağını öğrenen vali neden doğalgazla ısımla yapılmadığını sordu. Doğalgazın daha sonra devreye gireceğini öğrendikten sonra ise projeye müdahale ederek, Katı yakıt sistemi yerine doğrudan doğalgaz sistemi kurulması istedi.

DOĞAYA KINALI KEKLİK SALINDI

Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından bugün Pamukova’nın güney bölgelerine popilasyonu artırmak için çok sayıda kınalı keklik salma çalışmalarına da katılan Vali Mustafa Büyük keş tepe bölgesine giderek kafesten ilk salınan kekliği kendi elleri ile doğaya bıraktı. Kafeslerle getirilen çok sayıda keklik diğer katılımcılar tarafından doğaya salındı.

ÖZDEMİRLER İSTİKBAL MAĞAZASI NIN AÇALIŞI YAPILDI.

Pamukova da yeni açılan İstikbal Mobilya Mağazası da vali Mustafa Büyük tarafından açılarak hizmete girdi. Özdemirler tarafından açılan mağazayı gezen Vali Yerli üretim olan İstikbal ürünleri hakkında övgü dolu sözler söyledi. Mağazanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

OTEL ÇELİK SARAY AÇILIŞI DA VALİ TARAFINDAN YAPILDI.

Pamukova da yeni hizmete giren Çelik Saray Otel Havuz, Fitness, sauna, Hamam, Halı saha, tesislerinin açılış kurdelesi de vali tarafından kesildi. Çelik Saray tesislerinin açılışı sırasında bir konuşmada yapan vali Mustafa Büyük Pamukova nın hızla gelişen ilçelerin başında geldiğini söyledi. Pamukova ya böylesi güzel yatırımlar yapan Faruk Çelik’e başarılar diledi. Tesisin hayırlı kazançlar getirmesini diledi.

IŞIK ZEYTİN YAĞI FABRİKASI GEZİLDİ.

Pamukova’nın ilklerinden olan Pamukova Işık Zeytin Yağı fabrikasında incelemelerde bulunan vali ye işyeri sahibi Gürsel Işık tarafından zeytinyağı, köy ekmeği ve zeytin sofrasında ikram yapıldı.

Zeytinlerini yağa dönüştürmek için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Vali Büyük zeytincilik hakkında bilgiler aldı.

MEKECE YE ASASSÖRLÜ GEÇİT ÇALIŞMALARI YAKINDAN GÖRÜLDÜ.

Pamukova’nın en büyük köylerinden olan Mekece Köyünde duble yol ile hızlı tren çalışmalarından sonra köyün ikiye bölünmesi üzerine geçit isteyen köylülerin istekleri üzerine asansörlü üst geçit yapılmasına karar verilmesinden sonra başlayan çalışmaları yerinde gördü.

Bir günde birçok işyerinin açılışı ve ilçedeki gelişmeler hakkında incelemeler yapıp  bilgiler alan vali Pamukova’nın en hızlı gelişen bir ilçe olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Mekece ziyaretinden sonra ilçeden ayrılan vali Mustafa Büyük  6 ay içinde Pamukova ya 3. defa gelmiş oldu. 
Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2013, 01:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ööfffff dedirttin.
ööfffff dedirttin. - 10 yıl Önce

bıktık artık senden başkan. yeter.

RİDVAN ŞAHİN
RİDVAN ŞAHİN - 10 yıl Önce

dün yapilan iki̇ açilişin birisi çelikler spor kompleksi ve otel açılışı,ikinçisi özdemirler istikbal mobilya satış mağazası.bunlara son bir yıldır açılan,yine bunlara yakın modernlikte diğerlerinide katarsanız ,pamukovalı olarak gurur duymamak haksızlık olur.allah yürü pamukova derse ilçemizi köye çevirme gayretleri yetmiyor demek**bu tesisler gibi ilimiz sakaryada bile olmayan askerlik şubemizde vardı şimdi illa geyvede kümes gibi binaya hapsedilse bile.**

SIRADAKİ HABER