banner392

Üzerine ağaç devrilen Orman İşçisi bugün hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Remzi Duman cenazesi Pamukova Devlet Hastahanesi doktorunun ölüm ile ilgili kesin teşhis koyamaması üzerine defnedilmeden otopsi için İstanbul Adli Tıpa gönderildi.

Üzerine ağaç devrilen Orman İşçisi bugün hayatını kaybetti.

 Köyünde annesi ile birlikte yaşayan 56 yaşındaki Remzi Duman Mart ayında erken kesim yapmak için köyün yakınlarında kendisine Orman Kooperatifi tarafından verilen ağaçlarını keserken üzerine başka bir ağaç devrilmiş. Devrilen ağacın altında kalan Remzi Duman ın değişik yerlerinde kırıklar oluşmuştu.

Sakarya Araştırma Hastanesinde bir süre tedavi gördükten sonra evine getirilen Remzi Duman 14 Nisan’dan beri köydeki evinde annesi tarafından bakılıyordu. Belden aşağası kısmı felç olan Remzi Duman bugün bir anda hayata gözlerini yumdu.

Annesi oğlunun öldüğünü fark edince ağlayarak kendini sokağa attı. komşuları durumu öğrendi ve yardıma gelen komşularda Remzi Duman'ın hayatını kaybettiğini gördüler.

Olayın duyulmasından sonra bugün ikindi namazından sonra cenazesini kaldırılacağı duyurulduğu halde. Son anda cenazeyi gören Doktor ölüm teşhisi koyamadığı için cenazeyi İstanbul Adli Tıpa sevk edildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 19:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER