banner392

Taşdeviren, Pamukova Teşvikiye’de esti.

MHP Milletvekili Adayı Gökhan Taşdeviren Pamukova Teşkilatı'nın düzenlediği program kapsamında Pamukova Teşvikiye mahallesindeydi. Akşam namazında cemaatle buluşan Taşdeviren ve beraberindekiler Teşvkiye kahvehanelerinde vatandaşla buluştu.

Taşdeviren, Pamukova Teşvikiye’de esti.

SU NEDEN PAHALI?

Sakarya'da yüzbinlerce su abonesi olduğunu ve köylerde halen su abonesi yapıldığını belirten Taşdeviren "Neden Allah'ın suyunu bedava vereceğiz diyenler bugün en pahalı içme sularından birini satar hale geldiler? Saski'ye ait 250.000 abone var. Düşünün ki fatura başına 20 TL fazla bedel alan bir SASKİ ayda 5 Milyon TL ekstradan para topluyor. Ama burada anlatan vatandaşımız gibi aboneliği olan bir hemşerimiz bir kepçe için 300 TL hizmet bedeli talep edildiğini anlatıyor. Teşvkiye'ye gelsinler bu paralar nereye gidiyor anlatsınlar" dedi.

NİŞANTAŞI İLE TEŞVİKİYE BİR OLUR MU?

Su cenneti Sakarya'da Teşvikiye ilçesinde hayvanına su veren vatandaş ile İstanbul Nişantaşı'nda su tüketen vatandaşın benzer ücretler ödediğini söyleyen Taşdeviren "Vatandaşa indirim yapın. Ya da topladığınız para ile gelin burada hizmet yapın. HES yaptık diyerek gözümüzü boyamayın. HES kaç yılda kendini amorti ediyor hesapları şeffaf bir şekilde bize açın. Sakarya üzerine yaptığınız HES 30 senede kendini amorti ediyorsa sizi tebrik edeceğim. Gelin açık oturumda bunu tartışalım" dedi.

KOKUDAN GEÇİLMİYOR

Kahvehanelerdeki vatandaşlar bölgede faaliyet gösteren işletmelerden gelen kokulardan rahatsız olduklarını ve defalarca şikayet ettiklerini söyleyince Taşdeviren "Tarım arazisinin sanayi imarına açılmasıyla bölgede plansız ve denetimsiz bir fabrikalaşma olma ihtimali görünüyor. Fabrika kurulur ama arıtma tesisleri ve filtrelerle çevre ve gelecek teminat altına alınır. Burada "Aman yapsınlar, yeter ki yapsınlar" mantığıyla izinler verilmemelidir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 20:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER