banner392

Sıcaklar mola verdi.

Pamukova da dün gece başlayan sağanak ve gök gürültülü başlayan yağmur yağışı hava sıcaklığını düşürdü. Yağmur kurumuş toprağı suladı. Toz ve toprak yağan yağmurdan nasibi aldı. Yıkanan meyve ağaçları daha güzel görülmeye başladı.

Sıcaklar mola verdi.

Dün gece başlayan ve sağanak şekilde bayşlayan yağmur aralıklarla devam ediyor. Uzun süredir yağmur bekleyen dereler kurumuş, ağaçlar ise yağmur beklerken son bahar havasını andıran şu günderde yapraklarını sarıy renge döndürmüştü.

Yine ilçede uzun yıllar alt yapı çalışmalır yapılırken tüm evlerin üzerleri, ağçların yaprakları tamamen toz ile kaplanmış yağmur bekliyordu. Yeni başlayan yağış yollara yeni döşenen asfaltıda da temiz ve güzel yaparken, ağaçlar ise ciğerleri olan yapraklarının yıkanmasından sonra daha canlı ve güzel oldular.

Hava  sıcaklığının ise düşmesi sıcaktan bunalanlar için nefes aldırdı. Yağışlardan dolayı en çok çiftçiler sevindi. Pamukova da son bahar ürünleri üzümler oldu. Yağış olan ürünlerin daha kalite ve randumanlı olmasınada yardımcı olacak.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 23:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER