banner392

Sedaş'tan Jet yanıt ‘Sökeriz’ Mal sahibi: ‘Derhal sökün’

Pamukova Eskiyayla Mahalesinde özel şahısa ait araziye enerji direkleri diken Sedaş taşeron firması çalışanlarının diktikleri tarlalarına izinsiz diktiklerini iddia eden tarla sahiplerine Sedaş'tan jet yanıt geldi.

Sedaş'tan Jet yanıt ‘Sökeriz’ Mal sahibi: ‘Derhal sökün’

İŞTE SEDAŞTAN GELEN YANIT

Pamukova Haber internet sitesindeki 20 Mayıs 2020 “Milletin tarlasına nasıl izinsiz direk dikersin?” başlıklı haber ve YouTube kanalındaki18 Mayıs 2020 tarihli “SEDAŞ Pamukova’da tarla sahibinden izin almadan nasıl enerji hattı çekebiliyor?” başlıklı videonuzla ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz.

Videodaki bölgede gerçekleşen elektrik direk dikim çalışması, ilgili mahallenin muhtarı gözetiminde yapılmış olup, ekiplerimiz işlem esnasında herhangi bir itirazla karşılaşmamışlardır. Söz konusu arazide sınır ölçümü yapılarak, elektrik direklerinin videoda iddialarını dile getiren vatandaşa ait parsel içinde bulunduğu saptandığı takdirde, direkler parsel dışında taşınacaktır.

SEDAŞ olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemizin kesintisiz ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımıza 7/24 devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,  

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü.

‘TARLA SAHİBİ BİRAN ÖNCE DİREKLERİ TARLAMIZDA UZAKLAŞTIRIN’ DEDİ

Sedaş’ın bir önce kendi tarlalarından direklerin uzaklaştırılmasını isteyen Basrı Tosun. Yerin ölçümünü olaydan sonda yaptırdıklarını da söyledi ve yapılan ölçüm sonunda enerji direklerinin tarlalarının içinde olduğunu gösteren tapu krokisini de gösterdi.

Eğer gereğini yapmazlarsa yasal yola gideceğini de söyleri.

KADASRO TARAFINDAN ÖLÇÜM YAPILAN KROKİ

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER