banner392

Sakarya ve 23 ilde yağış bekleniyor.

Meteoroloji İstanbul, Yalova, Kocaeli, Bilecik, Düzce, Sakarya, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır'a bugün için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Sakarya ve 23 ilde yağış bekleniyor.

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Marmara’nın kuzeydoğusu, (Amasya, Çorum hariç) Karadeniz Bölgesi ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile bu akşam ilk saatlerde Kahramanmaraş çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2-6 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olması beklenirken, rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette, Marmara’nın güney, Ege’nin kıyı, İç Anadolu’nun doğu, Orta Karadeniz’in kıyı, Doğu Anadolu’nun batı kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji’nin uyarı yaptığı bölgelerden biri de Marmara

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illeri ile Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’nin kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’nın güneyinde kuzeydoğulu yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER