banner392

Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yılı törenlerle kutlandı.

Polis Teşkilatının 168 kuruluş yıl dönümü yapılan resmi törenden sonra bir dizi etkinliklerle kutlandı.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yılı törenlerle kutlandı.
Pamukovadaki Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü kutlamaları sabah şehir merkezindeki tören alanında Atatürk büstü önüne çelenk konarak başladı. İstiklal Marşının okunmasından sonra Atatürk Kültür Merkezinde yemek verildi.
 
Yemekte günle ilgili konuşma yapan Pamukova Emniyet Müdürlüğüne vekalet eden Geyve İlçe Emniyet müdürü Ali Sarıkaya kısa bir konuşma yaptı. Sarıkaya günün önemi hakkında bilgiler verdi “Teşkilatımız çalışanları ekonomik olarak istenilen yerde değiller. Yinede her türlü olumsuzluklara karşı görevlerini en iyi şekilde de yerine getirmede ellerinden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceklerdir.”dedi.
 
 
Yemek ten sonra geceye katılanlar Kültür Merkezinde Eskiyayla Köyü Derneği tarafından açılan fotoğraf sergisini gezdiler. Pamukova da ilk defa Eskiyayla Rumeli Türkleri Derneği tarafından açılan Fotoğraf sergisini gezen emniyet yetkilileri ve aileleri sergi hakkında Dernek başkanı Mehmet yavuz dan bilgiler aldılar.
 
Polis gecesine katılan Geyve Emniyet Müdürü, Pamukova Jandarma Bölük komutanı üs teğmen Mustafa Ceylan fotoğraf sergisini çok beğendiklerini derneğin yaptığı böylesine kapsamlı çalışmadan dolayı kutladıklarını söylediler.
 
Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinleri belediye önünde havai fişek gösterilerinden sonra sona erdi. 
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2013, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER