banner392

Pamukova’ya gelen Engin Özkoç sandık görevlilerini ziyaret etti.

Pamukova da Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işi devam ediyor. Vatandaşlar oylarını kullanmak için yazılı oldukları sandıklara giderken aday olan vekillerde Pamukova da gelmeye devam ediyorlar. Pamukova ya gelen ilk aday Engin Özkoç oldu. Daha sonra Şaban Dişli Pamukova’ya geldi.

Pamukova’ya gelen Engin Özkoç sandık görevlilerini ziyaret etti.

Pamukova ya ilk gelen CHP adayı Engin Özkoç 75. Yıl İlk Öğretim Okulundaki sandıkları gezerek sandık görevlilerini de ziyaret etti. Öğleden önce gelen Özkoç okul bahçesinde görevli memurlarında yanlarına giderek onlarını ellerini sıktı ve kolaylıklar diledi.

Daha sonra Okul içindeki sandıkları gezen Engin Özkoç sandık başında görevlilerinde tek tek ellerini sıktı kolaylılar diledi ve “seçimin ülkemize hayırlar getirmesini diledi.

Engin Özkoç un peşinden 75. Yıl İlk Öğretim Okuluna gelen AKP adayı Şaban Dişli de sandık görevlilerini ziyaret ettiği sırada Engin Özkoç la karşılaştı. İki aday bir birlerine sarılıp başarılar dilediler.

Pamukova’daki seçimler olaysız bir şekilde bayram havasında geçiyor. Oy kullanmaya güler yüzle giren ve oyunu kullandıktan sonra dışarıya da güler yüzle çıkan bir bayan pamukovahaber.com kameralarına aynı güler yüzle çıktı. Seçimin ülkemize hayırlar getirmesini diledi.










1 Kasım Genel seçimleri ile ilgili daha fazla haberi ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bize takip etmeye devam edin lütfen.

Not. Pamukova seçim sonuçlarını da Seçim Yasakları kalktıktan sonra sitemizden takip edebilirsiniz 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER