banner392

Pamukova’nın yeni kaymakamı görevine başladı.

Yıllar Önce kenarından geçtiği ilçenin şimdi kaymakamı olan Pamukova’nın yeni kaymakamı Recai Karal görevine başladı.

Pamukova’nın yeni kaymakamı görevine başladı.

İçişleri Bakanlığının yayınladığı son kararname ile Pamukova kaymakamı Tuncay Dursun Hatay Reyhanlıya tayini çıkmıştı, yerine Gümüşhane ili Torul ilçesi kaymakamı Recai Karal’ın atanmasından sonra yapılan yer değişiklikleri sonucu Pamukova’dan ayrılan Tuncay Dursun Hatay da görevine başlarken, Pamukova ya gelen Torul kaymakamı Recai Karal da Pamukova da görevine başladı.

Yeni kaymakamımıza Pamukovahaber olarak yaptığımız ziyarette ilçe hakkında görüşler ve ilk izlenimlerinden aldığımız bilgilere göre öğrendik ki yıllar önce başka bir yere seyehat ederken kanarından geçtikleri Pamukova şimdi onlar için hizmet edecekleri bir yer olmuş.

Belki de gelecekte çok güzel eser ve yatırımlarda adlarının olacağı bir yerin şimdi kaymakamı olmaktan mutlu olduklarını anladık.

Yeni kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

PAMUKOVA YA YENİ ATANAN KAYMAKAM RECAİ KARAL KİMDİR?

Kaymakam Recai Karal 1979 Kıbrıs Doğumludur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. 2004 yılından açılan Kaymakam Adaylığı sınavında başarılı olarak 2005 yılında mesleğe başladı. Sırasıyla Afyonkarahisar, Kızılören, Rize, Derepazarı ve Tokat, Artova ilçelerinde Kaymakam Vekilliği, Çorum, Laçin ve Adıyaman-Samsat ilçelerinde ise Kaymakamlık görevlerinde bulundu. 2012 yılında Gümüşhane-Torul ilçelerinde göreve başlayan Kaymakam Recai Karal, Evli ve Zümre Aybeniz, Ertuğrul Affan, Zahide Zeren isimleriyle 3 çocuk babasıdır. Eşi Fatma hanım Bilişim Teknolojilerini Öğretmenidir.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 23:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER