banner392

Pamukovalılar Demirel’in ölümünü belediye hoparlöründen öğrendiler.

Dün gece saat 2.30 suları tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel in ölüm haberini Pamukovalılar sabah Belediye hoparlöründen yapılan anons tan sonra öğrendiler.

Pamukovalılar Demirel’in ölümünü belediye hoparlöründen öğrendiler.

Pamukova belediye başkanı Cevat Keser in de siyaset hayatına Demirel in partisinde başlaması hatta zaman zaman Keser in Demir el e yakınlığı nedeni ile baba oğul diyaloğu olduğu da söylentiler arasında geçiyordu.

 

Türkiye Cumhuriyetinin 35 yıllık siyasetçisi olan ve zaman zaman iktidardan gönderilen Süleyman Demirel kendi sözleri ile “6 kere gittim, 7 kere geldim” diyerek ülkenin bur çök yerinde onun adına eserleri bulunmakta.

 

92 yaşında hayata gözlerini yuman Süleyman Demirel in ölüm haberini belediye hoparlöründen duyuran Cevat Keser ayın anonsta baş sağlığı da diledi.

 

İŞTE BELEDİYE HOPARLÖRÜNDEN YAPILAN ANANS:

 

“Bilgisi, birikimi, kişiliği, tecrübesi, ilkeleri, mücadele azmi ile halkımızın taktirlerini kazanmış, Türkiye’nin her alanda hamlesini gerçekleştirmiş, yakın tarihimize damgasını vuran, Türkiye Cumhuriyeti sevdalısı başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı görevlerini laiki ile yerine getirmiş büyük devlet, siyaset ve hizmet adamı Sayın Süleyman Demirel hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allahtan Rahmet. Ailesine, milletimize ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.”

 

Cevat Keser (Belediye başkanı) 

 
Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 22:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER