banner392

Pamukovalı Çiftçiler Tarım Fuarına Gittiler

Dün gece saat 24.00 suları Pamukova meydanından kalkan otobüsle fuara giden 54 Pamukovalı Ziraat Odası üyesi çiftçinin 17 si muhtar. 37 si ise Pamukova’nın tanınmış çiftçilerinden oluşuyor.

Pamukovalı Çiftçiler Tarım Fuarına Gittiler

Pamukova Ziraat Odasının organize ettiği AGROTEC Ankara Tarım Fuarına giden Pamukovalı çiftçiler cumartesi günü fuarı gezip yeni teknoloji ve makineleri görüp inceleyecekler, Bir gece Ankarada kalacak Pamukovaıl çiftçiler Pazar günü ise Anitkabir i de ziyeret edecek, hafta başında ise Pamukova ya dönecekler.

Çiftçilerin Ankara Tarım Fuarına gitmelerinde öncülük eden Pamukova Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya Pamukova çiftçisinin yeniliklere açık ve tarım alanında ve ziraat konusunda kendisini geliştirmiş ileri bilgilere sahip olduklarını savunarak. “ Pamukova Ziraat Odası olarak bizler tarım ve ziraatçılıkta ileri bilgiye sahip çiftçimize sadece rehber oluyoruz. Çiftçimiz zaten atalarından, dedelerinden ileri düzeyde ziraatçilik konusunda bilgiye sahipler” dedi.

1ile 4 Eylül tarihlerinde Ankarada kurulacak AGROTEC Uluslarararı Tarım Fuarı Anfa Altınpark Expo Center da açılıyor.

İŞTE 1-4 EYLÜL TARİHLERİNDE AÇIK OLACAK FUAR ADRESİ



FUARLA İLGİLİ BİLGİLER ŞÖYLE

AGROTEC Tarım Fuarının amacı tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalatçıları sektöre ait kurum, kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirmek, imalatçıların en son sistem ve teknolojiyle ürettikleri makinelerini ve imalatlarını gerek rakiplerine gerekse ziyaretçiye sergilemeleri için uygun zemin hazırlamaktadır. Türk üreticisine ve tüketicisine dünya kapılarını açarak ithalat ve özellikle ihracat imkânlarını sunmaktadır. Sektörün en eski tarım fuarı olma özelliğine sahip olan AGROTEC yurtiçinde faaliyet gösteren birçok firmaya yurtdışı kapılarını açmış, üretim yapan birçok firmaya da Türkiye'de çalışma imkânı sağlamıştır.

 

Türkiye'de tarım sektörünün tek markası olan AGROTEC, her geçen yıl gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayısı bakımından büyük oranda artış göstermektedir. Yurdun dört bir yanından çiftçilerimiz bu fuarda sergilenen tarım makinelerini görmek için Ankara'ya akın etmektedir. Ayrıca yurtdışından da bireysel ve gruplar halinde katılımlar gerçekleşmektedir. Her yıl eylül ayında düzenlenen AGROTEC tartışma götürmez Türk tarım sektörünün kalbidir, yurtdışına açılan penceresidir ve gurur kaynağıdır.

 

Katılımcı firmaların ziyaretçiye, ziyaretçilerin de tarım sektörüyle A'dan Z'ye aradıkları her ürünü bulabildikleri tek tarım ve tarım teknolojileri fuarıdır.

 

KATILIMCI PROFİLİ:

 

Tarım Makineleri ve Ekipmanları

Süt ve Süt Teknolojileri

Tohum ve Fidancılık

Bitki Besleme ve Koruma

Hayvancılık

Yem ve Yem Teknolojileri

Organik Tarım 

Sera Teknolojileri

Sektör Yayıncıları

Kurum ve Kuruluşlar

Araştırma Enstitüleri

Tarım Ataşelikleri

Tarımsal Yayıncılık

Birlikler

Kamu Kurum ve Kuruluşları

Büyükelçilik, Konsolosluk, Ataşelik

 

ZİYARETÇİ PROFİLİ:

 

Sektördeki toptancılar

Bayiler ve perakendeciler

Tarım teknolojileri, araç, gereç, malzeme üreticileri ve ithalatçıları

Ziraat mühendisliği fakülteleri

Öğretim üyeleri ve öğrencileri

Tarım Bakanlığı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği yöneticileri ve üyeleri

Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği yöneticileri ve üyeleri

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası yönetici ve üyeleri

Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği yönetici ve üyeleri

Gönüllü kuruluşlar

Çiftçiler

Sivil toplum Örgütleri

Belediyeler

Sanayi ve Ticaret Odaları

Kooperatifler

Yurt dışı heyetleri... 
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 22:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER