banner392

Pamukova’dan Deprem Bölgesine bugünde yiyecek ve giyecek dolu 1 tır daha gönderildi.

Kahramanmaraş Depreminden sonra meydana gelen deprem mağdurlarına yurdun her yanından gelen yardımlar gibi Pamukova'dan da yardım gönderilmeye devam ediliyor.

Pamukova’dan Deprem Bölgesine bugünde yiyecek ve giyecek dolu 1 tır daha  gönderildi.

Pamukova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından Organize edilen Deprem Mağdurlarına gönderilen yiyecek, giyecek eşyalar başta olmak üzere yakacak odunlara kadar vatadaşların getirdikleri yardımları düzenli bir şekilde pakatleleyen gönüllüler bugünde bir tır dolusu malzemeyi Tıra yüklediler ve eşyalar Öğleden sonra Pamukova Kaymakamlığı önünden dualarla gönderildi.

7. Tır Yola çıkmadan dua edildi. Tırı uğurlamak için hazır bulunan Pamukova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip “Muhtarlar olarak bizde yardımcı olduk “dedi.

Pamukova Kaymakamımız Mustafa Ünlusoy, Organizasyanun başından beri gece gec saatlere kadar bağışlanan yardımların depolara alınması ve onların tasniflerinin yapılması işinde bulunan Fevziye Muhtarı Bahadır Taşkın, gönüllü çalışan öğretmenler ve gönüllü çalışan vatandaşlar. Tırı birlikte uğurladılar.

İŞTE 16. TIRIIN UĞURLANDIĞI GÖRÜNTÜLER

CANLI GÖRÜNTÜLER İÇİN ALTAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2023, 22:07

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER