banner392

Pamukova’da Farkındalık denetimlerine Kaymakam Bey de katıldı

Bugün Ülke genelinde eş zamanlı yapılan trafik denetimlerine Pamukova Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy da katılarak sürücülere neden emniyet kemeri ve neden maske taktıklarını sordu.

Pamukova’da Farkındalık denetimlerine Kaymakam Bey de katıldı

Pamukova girişi olan Dörtyol kavşağında başlayan denetimler sırasında Kaymamak Ünlusoy’un sürücülerlere sorduğu  “Emniyet Kemerini kimin için takıyorsunuz? Sorusuna Sürücülerin bir kısmı kendimiz için, kendi canımız için diye yanıtlar verirken bir kısmı sizin için diye yanıt verdiler.

Bugün Türkiye Genelinde Eş günümlü yapılan trafikteki denetim saat:15.30 başladı.

Kaymakamla birlikte Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Farkındalığı artırmak için yapıldığını söyleyen Kaymakam Mustafa Ünlüsoy:

Bakanlığın talimatı genelgesi uyarınca tüm valiler, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürleri, Jandarma Komutanlanın katılımları ile yapılan denetimlerin farkındalığı artırmak için olduğunu söyledi.

DENETİMLERDEN CANLI GÖRÜNTÜ

 

Denetim sırasında sürücülere Maskeler de hediye edildi. İlçe Jandarma Komutanı Aydın Göksu, İlçe Emniyet Müdürü Esma Yavaşça ve çalışmaya katılan emniyetciler İlçe Trafik görevlisi polisler sürücülere maske dağıtıp onlara hayırlı yoluluklar dilediler.

Saat15.30 başlayan denetimlerde Şehir merkezinden çıkış yapan çok sayıda araç durdurularak sürücülerin maske takıp takmadıkları, emniyet kemeri takıp takmadıkları gözlendi.

Genelde sürucülerin kurallara uyduğu gözlenirken, sürücelerin bir kısmınında acelesi olduğu ve bir an önce denetimden çıkıp yoluna devam etmek istediği hareketlerinden okunuyordu.

Denetimlerde ülke dışından gelmiş olan vatandaşlarda vardı.

Denetimler sonunda Kaymakam Mustafa Ünlüsoy Denetim çalışmalırını birlikte yürütükleri ekip arkadaşaları ile mesai yaptıkları İlçe Emniyet müdürü, İlçe Jadarma komutanı ve polislerle birlikte görüntü verdi ve onlara ayrıca teşekür etti. Basına da kısa bir bilgilendirme açıklaması yaptı.

Güzel bir ekip çalışması içinde geçen Pamukova da Trafik Denetim çalışması sonunda güzel günün anısında güzel görüntüler kaldı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER