banner392

Pamukova Yangınında Sedaş'tan İnsan Hayatı için örnek davranış

SEDAŞ yönetici ve çalışanlarının yangın sırasında can ve mal tehlikesini önlemek adına itfaiye’nin çalışmalarına destek olması takdirle karşılandı ve bu örnek davranışına Pamukova İtfaiye erlerinden teşekkür geldi.

Pamukova Yangınında Sedaş'tan İnsan Hayatı için örnek davranış

 Pamukova İlçesi Esentepe Sosyal Tesislerinin çatısında oluşan yangın, çevredekilerin ve sosyal tesislerde olan kişilerin yüreğini ağzına getirdi.

 

Yangına  müdahale sırasında, Şebeke Operasyon Sorumlusu Levent Akın, yangın müdahalesinde zorluk yaşandığı haberini alır almaz sahada görev yapan arkadaşlarını bilgilendirdi. Kurumlar arasında sağlanan dayanışma ile yangın söndürme çalışmasında görev yapan itfaiye erleri SEDAŞ’ın sepetli aracından köpükle müdahale de bulundu. Çatıda ilerleyen yangın bu müdahaleler sonucu başarı ile söndürüldü. İnsan hayatı için ve Kurumlar arası dayanışmada sağlanan işbirliğinde SEDAŞ örnek bir dayanışma sergiledi.  İtfaiye ekibi, yangın anında,  kendilerine yardımcı olan ve bu amaçla hızla olay yerine yetişen ve söndürme çalışmalarına yardımcı olan SEDAŞ ekibindeki, Bölge Sorumlusu Levent Akın başta olmak üzere, SEDAŞ Dağıtım Direktörlüğü nezdinde Şebeke Operasyon ekibi çalışanlarının kendilerine teşekkür ettiklerini ve   SEDAŞ’ı   da bu konularda paydaşlarıyla işbirliği ve yardım için dayanışmada bulunan bir kurum olması nedeniyle tebrik ettiklerini belirttiler. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 21:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER