banner392

Pamukova / Turgutlu da trafik kazasında 2 ölü 11 yaralı

Afyonkarahisar dan kaplıca dönüşünde Pamukova Turgutlu köyü yakınında 43 LE 588 plakalı Mehmet Uyanıkel yönetimindeki kamyona arkadan çarpan Selahattin Kalkan yönetimindeki 34 TT 4901 plakalı okul servis aracında bulunan 14 kişiden ikisi hayatını kaybetti. 11 yaralıda Sakarya da ki hastanelere sevk edildiler.

Pamukova / Turgutlu da trafik kazasında 2 ölü 11 yaralı
Akşam saat 19.30 suları meydana gelen trafik kazasında D-650 karayolu bir süre trafiğe kapandı. Olaydan sonra kaza yerine gelen ambulanslar yaralıları Pamukova Devlet Hastanesine kaldırdılar.
Acil Serviste yaralılardan Cemal Demir (54 yaşında Ayancık nüfusuna kayıtlı) ile İsmail Çilesiz (55) hayatını kaybettiler.
Nurcan Çilesiz, Fatma, Mediha, Bahar, Ayşegül ve Galip Erkoca, Rıdvan ve Rübeyda Akbaş, Cemil, Gülay ve Güler Demir, Yeliz ve İsa Petek ile Fatma Erçorumlu ise ilk müdahalelerinden sonra  Sakarya Toyotasa ve Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanelerine sevk edildiler.
 
Kaza yapan minibüstekilerin haftasonu Afyonkarahisar kaplıcalarına gittikleri tura katıldıktan sonra İstanbul a döndükleri öğrenildi.
 
Minibüs şoförü Selahattin Kalkan Jandarma tarafından gözlem altına alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2011, 01:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
emrah KURTULUŞ
emrah KURTULUŞ - 13 yıl Önce

KAZADA ÖLEN CEMİL DEMİRE ALLAHTAN RAHMET VE AİLESİNEDE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM

necati daloğlu
necati daloğlu - 13 yıl Önce

o kazada hayatını kaybedenlerin ailesine baş salığı diliorum o kazada hayatını kaybeden ismail çilesiz 55 bnm akrabmdı başınız sağolsun

SIRADAKİ HABER