banner392

Pamukova Teröre Karşı tek Yürek oldu.

Pamukovalı Şehit Piyede Uzman Çavuş Gürsel Demirin Diyarbakırda terör saldırısı sonucu hayatını kaybetmesi Pamukova yı da yasa boğdu. Dün Eskişehirde toprağa verilen Uzman Çavuş için bugünde Pamukova da teröre lanet mitingi düzenlendi.

Bu akşam yatsı namazından sonra Pamukovalı genç, yaşlı, kadın, erkek hep birlikte ilçenin tören alanı meydanında toplandılar ve şehitlerin anısına saygı duruşu yaptılar peşinden gür bir sesle istiklal Marşını okudular ve terörü lanetlediler.

Pamukova Atatürk Büstü önünde toplanan Pamukovalılar teröru kınayan açıklama yaptılar.
NOT GECE İLE İLGİLİ FOTOĞRAFLARI ULTAKI LİNKE TIKLA VE ORDAN İNDİREBİLİRSİN.

Atatürk Büstü önünde yapılan açıklamada törer lanetlendi.

“ Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmak için besleyerek, büyüterek içimize aldığı PKK lı soysuz köpeklerce hain saldırı sonucunda ilçemizin yiğit evladı uzman onbaşı Gürsel Demir kardeşimizi şehit edilmiştir. Rabbim mekanını cennet eylesin. Kabrini Firdevs bahçelerinden bir bahçe eylesin.

Lakin Sanmasınlar ki, Bu Millet siner. Bu Millet kabuğuna çekilir.

Bu Milletin ayranı kabarmaya görsün, Gerekirse binlerce kez şehadetle buluşur, ve binlerce kez şehit olur.

Pamukova dün olduğu gibi bugünde teröre ve teröre destek verenleri karşı gül fetihi ile “ Şehitler ölmez, vatan bölünmez “ diye haykırmaktadır.

Bu vesile ile şehidimize ve mübarek vatan coğrafyası için hayatın feda eden cümle vatan evlatlarına bir kez daha Yüce Allahtan rahmet geride kalanlarına ve aziz milletimize sabır niyaz ediyorum.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Ne Mutlu Türküm diyene.

Sözlerinden sonra teröra lanet okundu ve “ Şehitler Ölmez vatan bölünmez”, sloganları atıldıktan sonra kalabalık olaysız bir şekilde meydandan ayrıldı.

TERÖR LANETLENDİ.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 00:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER