banner392

Pamukova Kaymakamı Pamukova ya veda etti.

5 Ağustos 2010 tarihinde tam 5 yıl önce ilçemize Ağrı Patnos tan atanan Kaymakam Tuncay Dursun adına düzenlenen veda yemeği sonunda Pamukova ya veda etti.

CEVAT KESER İN KONUŞMASI
Cevat Keser kaymakam ın veda gecesinde konuştu paylaşan: mehmet5454 KAYMAKAM VEDA KONUŞMASI YAPTI
Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun'un veda konuşması paylaşan: mehmet5454 KAYMAKAM HERKESLE TEK TEK TOKALAŞARAK HELALLİK ALDI
Tuncay Dursun Pamukovalılarla tek tek vedalaştı paylaşan: mehmet5454

Pazartesi günü akşam Özdemirler Tesislerinde düzenlenen veda gecesinde Kaymakama anlamlı hediyeler de takdim edildi.

 

Pamukova Eskiyayla Köylüleri Derneği adına verilen bir sonbahar görüntülü tabloda Akçay Barajı için kesilen milyonlarca ağacın yok edildiği alandan kurtarılan bir tablo hediye edildi.

 

Yine Pamukova Adanolu lisesi tarafından verilen üzeri kapalı 2 tablo ise manzaralarla Pamukova ve güzelliklerini anlatan yakında açılacak sergiden ilk görüntüler tablosuydu. Tabloyu Okul müdürü Kahraman Sertel takdim etti.

 

Daha ilginç olan tablo ise T.C Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına sunulan bir tabloydu. Türkçe eğitim yapılan Milli Eğitim Müdürlüğü adına verilen Arapça yazılı tabloyu gören çok sayıda vatandaş tablonun ne anlattığını anlayamadı.

 

Belediye başkanı Cevat Keser, Cumhuriyet Savcısı Ersin Sağlam, Muhtarlar Derneği adına başkan, Esnaf Sanatkarlar Odası adına Sabri Günay ise kaymakamın Pamukova ya yaptığı hizmetlerden dolayı plaketler takdim ettiler.

PAMUKOVADA HUÇ UNUTULMAYACAK YOKZ EDİLMİŞ YERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN LÜTFEN (yazının üzerine tıklayın göreceksiniz)

İŞTE KAYMAKAMA TAKDİM EDİLEN PAMUKOVA HATIRALARI.
 

Kaymakam için düzenlenen veda yemeğine Belediye başkanı Cevat Keser, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yüzbaşı Mustafa Ceylan, C.Savcısı Ersin Sağlam, AK Parti İlçe başkanı Fatih Akın, AK Parti belediye meclis üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri, okul müdürleri, ilçede görev yapan memurlar ve çok sayıda Pamukovalı katıldı.

GECEYE KATILANLARIN TUM GÖRÜNTELERİNİ BURADAN İNDİRİP ALABİLİRSİNİZ (alttaki resme tıklayın)


Veda yemeğinde duygulu konuşmalar da yapıldı. İlk Konuşmayı kaymakamlık çalışanları adına Yazı İşleri müdürü Ahmet Baran yaptı. Baran duygulu anlar yaşadığını ifade ederek konuşmasını kısa kesti.

 

“ Sayın Kaymakamımız hem bizler tarafından hem de İlçe halkı tarafından sevilen ve herkese yardımcı olan bir kişiliğe sahipti. Kimseyi kırmamak için gayret sarf etti. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Biz hakkımızı helal ettik, kendisinin de bizlere hakkını helal etmesini diliyoruz “ dedi.

 

En uzun konuşmayı belediye başkanı Cevat keser yaptı. Konuşması sırasında kendilerinin siyasi olduğunu hatırlatarak “Biz siyasiler konuşmamızı biraz uzun tutabiliriz, eğer benim konuşmamda böyle olursa şimdiler özür dilerim” diyerek konuşmasına başladı.

 

Konuşması sırasında daha çok vatan. Millet, bayrak üzerinde durdu ve Kaymakam beyin Hatay dan sonra Valilik hak edebileceğini hatırlattı.  

 

Cevat Keser;  “ Üzüntülüyüz. İnşallah Kaymakamımızı Vali olarak görürüz.

Beş yıl boyunca Sayın Kaymakamımıza güzel bir çalışma ortamı hazırladık. Ama ne yazık ki beş yıl sonunda ayrılmak zorunda kalıyoruz. Bayrağını, devletini, halkını seven biri olarak Kaymakamımız gittiği yerde de başarılı çalışmalar yapacaktır. Bana her konuda destek olan Sayın Kaymakam beye ve hanım efendiye teşekkür ediyorum. İnşallah Reyhanlı Kaymakamlığından sonrada kendilerini Vali olarak görürüz “ dedi.

 

Gecenin son konuşmasını ise Kaymakam yaptı. Pamukova da hiç kötü anısı olmadığını ve Pamukova yı daha önce birlikte çalıştıkları Ağrı Valisi Mehmet Çetin ve yine Ağrı da Emniyet müdürlüğü yapmış merhum Mehmet Çetin sayesinde sohbetlerden duyduğunu daha sonrada 2010 yılında Pamukova ya tayını çıktıktan sonra tanıyıp öğrendiğini söyleyerek başlayan Tuncay Dursun:

 

“ Böyle güzel bir yerde çalışmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Pamukova’ya gelemeden önce Pamukova’yı bilmezdim. Güzel insanların yaşadığı Pamukova’ya geldikten sonra çok değerli dostlar edindik. Güzel hatıralarımız oldu. Oğlumuz Orhun Pamukova’nın hatırasıdır bize. Pamukova’da da görev yaptığım süre içerisinde hep güler yüz gördük, hep mutluluk gördük. Pamukova’yla ilgili hiçbir kötü anım yok. Pamukovalı hemşerilerimize gittiğimiz yerlerde kapımız her zaman açık. Pamukova’yı çok güzel bir geleceğin beklediğini biliyorum. Çok daha iyi projeler için hemşeriniz olarak her zaman yanınız da olacağız. Devlet kapısına gelen kimseyi üzmedik, üzdürmedik. Güzel iltifatlarda bulundunuz ama bu sizlerin Pamukova’nın güzelliği. Biz ailece hakkımızı helal ediyoruz. Sizlerde lütfen helal edin. Hepinize sağlık ve sıhhat diliyor, saygılar sunuyorum “dedi.

 

Tuncay Dursun un Konuşmasından sonra veda gecesine katılanlarla tek tek tokalaşarak helalleşti  ve Çarşamba günü yeni görev yeri için ilçeden ayrılacaklarını ifade etti. 
Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 08:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 9 yıl Önce

pamukova kimlere kaldı allah yardım etsin

PAMUKOVALI
PAMUKOVALI - 9 yıl Önce

bari̇ 1 tane dahi̇ olsa çi̇ftçi̇ köylü i̇şçi̇ vatandaş olsaydi hep

İbrahim KİRAZ
İbrahim KİRAZ - 9 yıl Önce

kaymakam bey, gerek kamu görevlilerine gerekse vatandaşlarımıza karşı davranışlarında alçak gönüllülüğü ve beyefendiliği ile herkesin saygı ve sevgisi̇ni̇ kazanmış bi̇ri̇ olarak ilçemizde iz bırakmış bir yöneticimiz olarak unutulmayacaktır.

SIRADAKİ HABER