banner392

Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü Sakarya da en yüksek puan alan müdür oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Performans Değerlendirmesi yapılarak yeni müdür atamaları yapıldı. Sakarya da 121 okul müdürü arasında yapılan değerlendirmede 100 üzerinden yüz alan Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir birinci oldu.

Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü Sakarya da en yüksek puan alan müdür oldu.

Yine en yüksek ikinci puanı alan müdür Pamukova Kemaliye köyü müdürü Mahmut Sami Tuncel  98.64 puanla ikinci oldu. Üçüncü ise 98.5 ‘e Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Çetin Turan oldu.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü Performans Değerlendirmesin de 75 ve üstü puan alan müdürler içinde emekli olmuş müdürlerde çıktı.

 

Emekli olmuş müdüre de puan verildi.

 

Milli Eğitim tarafından getirilen yeni müdür atama yönetmeliği sonucu Yeni müdürler ve puanları belli oldu. Sakaya da en yüksek  puanı  Pamukova Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir aldı. Demir yüz puan üzerinden 100 alarak Sakarya da en yüksek puanı alan müdür Sakarya birincisi oldu. Emekli olan Pınarlı- Bacı Okulu müdürü Mehmet Temel de 82 puan alan emekli müdür oldu.

 

Yenice İlköğretim Okulu müdürü Faruk Gökbulut ile Teknik Lise müdürü Ömer Bolat ve Fatmahanım İlk ve orta öğretim müdürü Yusuf Ziya Aydın ise 75 puan altında kaldıkları için müdürlükleri sona erdi.

 

Pamukova da İmam Hatip Okulu Müdürlüğü ise değerlendirme dışı bırakıldı. İmam Hatip müdürü daha önceki yıllarda da yapılan sınavda 54 puan almış anca yerine kimse atanmadığı için kurucu müdür olarak o zamandan beri müdürlük işlerine devam ettiğinden bugünde değerlendirmeye alınmadan işine devam karar verilmiş gibi görülüyor.

 

Yeni Okul Müdürü atama yönetmeliğinin müdür atama değerlendirmelerinde objektif olmadığını savunan eskiden müdür olan ve şimdi seçilemeyen bazı eğitimciler; konuyu yargıya taşıyacaklarını söylediler.

 

İŞTE PAMUKOVA DA YENİ ATAMA YÖNETMELİĞİNE GÖRE PUANA ALAN OKUL MÜDÜRLERİ VE PUANLARI ŞÖYLE. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 17:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yakışır
yakışır - 10 yıl Önce

yakışır aziz hocama

ali veli
ali veli - 10 yıl Önce

ooooo iiiiiiiii :::::::::::)))))))))%------------

Bekir KARAÇAM
Bekir KARAÇAM - 10 yıl Önce

selamlar azi̇z hocam başarilarinin devamini̇ di̇leri̇m.
bekir karaçam

ovalı
ovalı - 10 yıl Önce

azi̇z beye hi̇ç şaşmadim!

Tebrikler
Tebrikler - 10 yıl Önce

aziz hocam emeklerinin karşılığını alıyor tebrikler

SIRADAKİ HABER