banner392

Pamukova Halk Pazarından Canlı Yayın.

İlk Defa Pamukova’nın Halk Pazarı olan açık pazardan canlı yayın yapıyoruz.

Pamukova Halk Pazarından Canlı Yayın.

Pamukovahaber.com Canlı Yayına geçtikten sonra sırası ile ilklere imza atıyor. Pamukova Belediye Meclis Toplantısı peşinden Sakarya Büyükşehir Meclis toplantısıdan sonra başlatığımız Canlı Yayınlarımaza devam ediyoruz

BÜYÜK İLGİ VAR.

Pamukova Tarihinde ilk defa Canlı Yayın programı ile bir ilke daha imza atan Pamukovaheber.com internet sitesin kurucusu Mehmet Yavuz tarafıdan gerçekleştirilen Pamukovahaber.com Canlı Yayın programı bugünde ilk defa tarihi geçmişi olan Pamukova nın halk pazarı olan Pamukova Çarşamba Pazarını tüm dünya ya yayınlama cekimlerini yaptı ve tüm İnternet üzerinden Youtube gibi büyük ağı olan Dünyanın video paylaşım sitesi üzerinden yeni düyanın en kalabalık sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden çok sayada kanal ile yapılan anlaşma gereği kalabalık bir kitleye yayınlarımızı ulaştırıyoruz.

Çarşı pazarda bizim kameralarımızı gören Pamukova Halkımız bizleri kutluyor ve yayınlarımızı daha çoğaltmamızı istiyorlar. Bizde Pamukova da başlatığımız ilk ve tek canlı yayın programımızı konular bakımından dahada çeşitlenidirerek devam ettireceğimizi onlara anlatıyoruz ve devam edeceğiz.

PAMUKOVA BUGÜN PAZARA ÇIKTI.

Bugün Pamukovamızda soğuk bir hava var. Tüm bu zor hava şartlarına rağmen pazarcı esnafı sergilerini yinede açtı.

Pazarda her tür ürün var. Sebze, meyve hepsi var.

GÜVENLİK TAM  (Asayış Berkemal)

İŞTE PAMUKOVA PAZARINDAN CANLI YAYIN GÖRÜNTÜLERİMİZ

CANLI YAYIN

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2021, 18:15

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER