banner392

Pamukova da yangın korkuttu.

Pamukova’da şehirlerarası D-650 yoluna paralel Eskişehir yolu çıkışında Dış Cephe Kaplamaları malzemeleri deposunda yangın çıktı.

Pamukova da yangın korkuttu.

Yangının yakınındaki evlere ve iş yerlerine de sırçama yapabilir endişesi ile korkulu

Neden çıktığı belli olmayan yangın sonunda işyerinde bulunan plastik, boya, straforlar tamamen yanarken işyeri ise harabeye döndü.

İşyerinde bulunan plastik, boya, gibi petrol ürünü maddelerden yapılan ürünler bulunması nedeniyle yangın da itfaiye su yerine köpük kullandı.

 

YANGIN NASIL MEYDANA GELDİ.

İşyerini sabah saatlerinde açtıktan sonra kendine ait bölümde günlük rutin işlerine düzenleyen işyeri sahibi Nevzat Çevik binanın dış kısmından dumanlar geldiğini fark ettikten sonra duman çıkan yere doğru gittiğinde alevlerin hızla ilerlediğini gördüğünü sonra itfaiyeye olayı bildirdiklerini kendilerinin ise hızla yayılan yangına müdahale edebilmek için çaba harcadıklarını ancak yanıcı ve petrol ürünü olan malzemelerin çok hızlı şekilde yandığını söyledi.

Pamukova da çıkan yangın çevreden gelenler tarafından da söndürülmek için canla başla çalışıldı.

Olay yerine gelen Pamukova Belediyesi, itfaiyesi ekibinden sonra Geyve, ve Peşinden gelen Sakarya Büyükşehir belediyesi itfaiyesi ekipleri yangına hızla müdahale ettiler.

Zaman zaman şehirlerarası yola kadar sıçrayan yangın etkisi ulaşımı da etkiledi, emniyet ve belediye zabıta ekipleri yolun güvenliğini sağlamak için bir süreliğine yolu tek şeritten ulaşıma izin verdiler.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.






 




Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 14:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER