banner392

Pamukova da oy kullanma işi hızlı başladı.

Pamukova da 1 Kasım Genel Seçimleri için oy kullanma işi başladı. Vatandaşlar daha sandıklar kurulur kurulmaz oy verme görevini yerine getirmek için sandıklara adeta koşarak gitmeye başladılar. İlk oylarını kullanan çok sayıda Pamukovalı oy kullanırken çektikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinden paylaşmaya başladılar.

Pamukova da oy kullanma işi hızlı başladı.

‘SİFTAH BİZDEN HAYIRLI OLSUN’

Pamukova da ilk sandığa giden ve oyunu kullandıktan sonra kendi sosyal paylaşım sitesinden yayınlayan Salim Süren ‘Siftah bizden hayırlısı Allah tan’ yazdı.

 

Yine ilk oyu Gökgöz mahallesindeki sandıkta oy kullanan Vedat Belen ise ilk oyunu kullandıktan sonra cep telefonu ile çekip yayınladığı fotoğrafın altına 1 Kasım oylarimizi kullandık vatana ve millete hayırlı olsun’ diye yazdı.

 

PAMUKOVA DA 20.501 seçmen var. 75 SANDIKTA OY KULLANILIYOR.

Pamukova da 1 kasım seçimlerinde 20.501 seçmene ulaştı. İlçe seçim tarafından yapılan açıklama da Pamukova’nın merkezi dahil 33 mahallesinde 75 sandıkta oy kullanılacak.

Türkiye genelinde ise 54 milyon 49 bin 940 seçmen, cezaevlerinde kurulacak 358 sandıkla birlikte toplam 175 bin 6 sandıkta oy kullanacak.

PAMUKOVA DA OY KULLANMA İŞİ SAAT 08.00 DE BAŞLADI.

Pamukova da seçim ülke genelinde olduğu gibi saat 08.00 de başladı. Güzel bir havanın hakim olduğu ilçede vatandaşlar oylarını bir an önce kullanmak için sandık başlarına erken gitmeye başladılar.

Oy verme işi akşam saat 17.00 da sona erecek. Seçim sonuçları ise 21.00'den sonra serbest olacak ancak YSK tarafından gerek görülmesi halinde saat 21.00'den önce de yayınların serbest bırakılmasına karar verilebilecek. 
PAMUKOVA DA GÜZEL BİR HAVA VAR.



Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 09:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mert mert
mert mert - 8 yıl Önce

fatma hanım okulu 1071 nolu sandıkda görevli arkadaş, ak partiye oy verecekken yanlışlıkla başka partiye oy veren saf kalpli vatandaşın ardından söylediği sözleri umarım hayatı boyunca unutmaz.

ALİ
ALİ - 8 yıl Önce

cep yasak değilmi suç işlemiş arkadaş.

SIRADAKİ HABER