banner392

Pamukova da Gençleri ölüme götüren Bonzai kullanımına karşı aileler gösteri yaptılar.

Dün gece iftardan sonra Pamukova Meydanında toplanan gençler ve aileler son günlerde Bonzai türü uyuşturucu kullanan gençlerin hastaneye kaldırılması ve Sakarya’da da bir gencin ölümünden sonra aileler harekete harekete geçtiler. Pamukova Meydanında toplanan kalabalık “her türlü uyuşturucu kullanımına hayır” yazılı pankartlar taşıdılar.

Pamukova da Gençleri ölüme götüren Bonzai kullanımına karşı aileler gösteri yaptılar.

Alanda toplanan kalabalığa polis güvenlik sağladı. Gösteri polis kameraları ile de görüntülendi. Gençlerin uyuşturucu tuzağından kurtarılmasını isteyen gençler ve aileler endişelerini dile getirdiler. Gösteri olaysız şekilde dağıldı.

 

Pamukova da ilk defa değişik kesimlerin katılarak gerçekleştirdiği gösteriye CHP belediye başkan adayı Erdoğan Isır, Saadet Partisi adayı Ahmet Şen de destek verdiler Erdoğan Isır “Bu eylem siyasi partilerin öne çıktığı eylem değil, ancak bizler böylesi eylemi destekleyerek uyuşturucu tehlikesine karşı aile ve gençlere destek olmalıyız” dedi.

 

Ahmet Şen ise eylemi desteklediklerini söyledi.

Son günlerde Pamukova da da Bonzai kullan bazı gençlerin hastaneye kaldırılmasından etkilenen ve duyarlılığı artırmak için eylemi organize eden Müjdat Bircan ve Fatih Yavuz bu toplantının bir başlangıç olduğunu, ileriki günlerde uyuşturucuya karşı daha etkin toplantılar yapacaklarını söylediler.

 

Müjdat Bircan konuşmasında Bonzai adlı uyuşturucunun insan hayatını bitirdiğini söyledi.

 

Sorunu yetkililere ve çevrede izleyenlere göstermek isteyen gençler ise ellerindeki “Bonzai ye hayır. Zehir bulursun ama, sana ağlayan anneyi bulamazsın. Anneler çocuklarına ağlamasın. Bonzai satanlar satamadıkları için ağlasınlar. 20 yılda büyüttüğün adamı 20 dakikada kaybettiğin için Bonzai’e hayır. Heyyy genç Bonzai’e esir olma. Sana süt veren Annene esir ol.” Yazılı afişler taşıdılar. 
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 02:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER