banner392

Pamukova'da ev yandı.

Pamukova Çardak köy Mahallesinde akşam saat 22. 00 suları çıkan yangında tek katlı evin iç kısmanda tüm eşyaları yandı. Yangın Daha fazla büyümeden önlenebildi.

Pamukova'da ev yandı.

Mustafa Unutkana a ait olan tek katlı ahşap evin elektrik kontağından çıktığı sanılıyor.  

Olayı duyan Pamukova İtfaiyesi ve Sedaş ekipleri Çardak köy yoluna Tren yolu altından geçemedikleri için Cihadiye yolundan gittiler. Yol farkı yüzünden 10 dakika geç olay yerine varan ekiplerden önce Sedaş eve uzanan enerji hattını devre dışı bıraktı, peşinden İtfaiye su sıkarak yangını daha büyümeden söndürdü.  

ÇARDAKKÖY YOLUNDAN İTFAİYE ARACI NEDEN GEÇEMİYOR? 

Çardak köy Yoluna Pamukova gidişlerde Tren Yolu alt geçidinin dar oluşu nedeni ile geçemeyen İtfaiye aracının geç gelmesinin yangının dana geç söndürüldüğünü söyleyen vatandaşlar. "Tren Yolu alt geçidinin bir an önce genişletilmesini de istediler. Çardak köylüler daha önceleri de benzer olaylarda itfaiyenin köye gelişte Cihadiye Mahallesi yolundan dolanarak Çardak köy ve diğer köylere gelmesi müdahaleleri geciktiriyor bunu lütfen yazın yetkililer duysun. Bizler alt geçidin yapılması için TCDD (Demir Yollarınada ) başvurduk, ancak şu ana kadar kimse yolumuzu yapmadı" diye sitem ettiler. 

Bu yangında can kaybı olmadan maddi hasarla atlatılmış oldu. 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER