banner392

Pamukova da çıkan yangında tek katlı bir ev tamamen yandı.

Akşam saatleri çıkan yangın da can kaybı olmazken, Gürcan Çiftçi ye ait olduğu öğrenilen evde yaşayan 1 kadın ve dört çocuk sağ salim kurtarıldı.

Pamukova da çıkan yangında tek katlı bir ev tamamen yandı.
 Yenice Mahalle Fatmacık sokakta sobadan çıktığı tahmin edilen yangın akşam saatlerinde bir anda Pamukova yı dumanlar kaplaması ile duyuldu. İtfaiye’nin kısa sürede olay yerine gelmesinden sonra yangının diğer evlere sıçramaması için ekipler canla başla çalıştılar.

Sakarya Büyük Şehir İtfaiyesi ve Pamukova İtfaiyesinin çalışmalarına Sedaş ekipleri de yangın mahallindeki elektrik kesintilerini yaparak yangının dahada büyümesi önlendi.

Soğutma çalışmaları bittikten sonra olay yerinde incelemeler yapan Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 00:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
RASIT DEMIR-ALMANYA
RASIT DEMIR-ALMANYA - 7 yıl Önce

iste simdide hak vermeyinde göreyim sizi-ben yillarca söylüyorum-böyle itfaiyecilik olmaz-itfaiye ilcede bes bölgede olmali-carsi ici-yukaridaki cinar dibi-askeriyenin alt tarafi-karapinara yakin-ve istasyon yakini-elemanlar haftada üc gün teknik egitim antremani yapilmalidir-haberinizde diyorsunuz-itfaiye hemen geldi diyorsunuz ardindanda ev tamamen yandi diyorsunuz-yahu bunlar itfaiyecimi yoksa hababam sinifimi-yangin baslar baslamaz gelseler iyi egitimden gecmis olsalar evin yarisini kurtarirlardi:dagitim ve egitim sart aynen almanya ilceleri gibi tamammi?

SIRADAKİ HABER