banner392

Pamukova da çıkan yangında itfaiye gelmese diğer evlerde yanacaktı.

Pamukova Cumhuriyet Mahallesi Ankara caddesi mehtap sokakta Erol ve Niyazi Evcimenlere ait iki katlı evde öğle saatlerinde çıkan yangında Niyazi Evcimen’e ait ev kül oldu.

Pamukova da çıkan yangında itfaiye gelmese diğer evlerde yanacaktı.
Mahalle sakinlerinin ve ev sahibinin bir cenaze törenine katılmak için için gittikleri anda elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında evde bulunan iki çocuğu olay yerine gelen itfaiyeciler kurtardılar.
Pamukova da hava sıcaklığının 42 derecelerde olduğu anda çıkan yangın sonrası evin ahşap ve çatının da ondülün türü bir malzemeden yapılmış olması yangının bir anda diğer evlere kadar sıçramasına neden oldu. İtfaiyenin olaya gelip müdahale etmesi sonucu yangının genişlemesi önlendi.
Saat 12.30 suları bir anda mehtap sokakta siyah dumanlar çıktığını gören Pamukovahaber muhabirleri olay yerine gittiklerinde Evcimenlere ait evin alevler içinde olduğunu ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmalarını görüntülediler.
Olay yerine gelen ev sahipleri ve mahalleli şaşkına döndüler. Evcimenler in anneleri sinir krizi geçirdi ve 112 ile hastaneye kaldırıldı.
Fakir bir ali olan Evcimenlerin evlerini mahalle sakinlerinin desteği ile yaptığını söyleyen komşuları zaman zaman yanan eve müdahale etmeye çalıştılar.
Olay yerine gelen emniyet ve zabıta ekipleri yangının elektrik kontağından çıkmış olması ihtimali olduğunu söylediler.  
Haber: Pamukovahaber.com (Resimler ve haber izinsiz kullanılamaz)

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2012, 03:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER