banner392

Pamukova BBP İlçe Başkanının aracı kurşunlandı.

Pamukova BBP (Büyük Birlik Partisi) İlçe Başkanı Orhan Sever’in park halindeki aracına kurşun sıktılar.

Pamukova BBP İlçe Başkanının aracı kurşunlandı.

Dün gece Pınarlı Bacı Mahallesinde misafirliğe giden Başkanın Oğlu Ömer Sever in evde oturdukları sırada dışarıdaki park halindeki özel araca kursun sıktılar. Silah seslerine duyduktan sonra dışarıya çıkan ev sahibi ve Ömer Sever aracın ön camlarından giren kurşunları gördükten sonra jandarmaya haber verdiler.

Olay yerine gelen Jandarma, olayla ilgili 4 kişiyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Zanlıların ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.  

Ömer Sever’in daha önceden hasmı olan bazı kişilerden şüphelendiği ve zaman zaman telefonla kendisini arayıp tehdit ettikleri öğrenildi.

BBP Başkanı Orhan Sever sosyal paylaşım sitesinde olayla ilgili şunları yazdı.

Dün gece 23.30 civarı 54.RA.865 plakalı aracıma kahpece silahlı saldırı olmuştur. Jandarma gerekli işlemleri yapıp şuçlular hakkında tahkikat başlatmıştır Eğer bir derdiniz varsa Evimin ve iş yerimin adresi belli oğlumun ve benim karşıma adam gibi çıkardınız. Ben bu saldırıyı onuruma, şerefine yapılmış sayarım. Oğlum ve ben her zaman haksızlıklar karşısında dimdik elif gibi durduk. Bundan sonrada durmaya devam edeceğiz. İnşallah.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2020, 14:01

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER