banner392

Ölen Annenin Karnından Alınan Bebek Yaşam Savaşını kaybetti.

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden hamile kadından ameliyatla alınan bebek, sevk edildiği Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bugün yaşamını yitirdi.

Ölen Annenin Karnından Alınan Bebek Yaşam Savaşını kaybetti.
Cuma günü Pamukova Kiremitlik mevkiinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden hamile kadından ameliyatla alınan Bebek, sevk edildiği Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Talihsiz kız bebek Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde cuma gününden itibaren devam eden yaşam savaşını bugün 16.00 sıralarında kaybetti.
Bebeğin anne karnında oksijensiz kalması ve buna bağlı olarak oluşan 'multiorgan yetersizliğinden yaşamını yitirdiği öğrenildi.

OLAY NASIL OLDU
Neslihan Çelik adlı kadın daha önceki eşinin bir olaydan dolayı cezaevine girmesinden sonra L.A adlı kişinin ikinci eşi olarak imam nikahlı olarak evlendi. Yeni eş L.A dan yaklaşık 1 yıldır imam nikahı ile evli olan Neslihan Çelik Cuma günü öğle saatlerinde evinde başından aldığı kurşunlarla öldürülmüş olarak bulundu.
Neslihan Çelik’in daha önceki eşin cezaevinden çıktıktan sonra şehir dışında Cumhuriyet Mahallesi sınırları içinde kalan yerde Görgü tanıkları (eski eş O.S tarafından) öldürüldüğü iddia edilmişti.

Yardımseverlerin yardımları ile yapılan tek katlı evde yaşayan fakir ve hamile kadın aynı gün Pamukova Kaymakamlığına giderek sezeryenle doğum yapacağım diye de para yardımında bulunmuş, kaymakamlıkta hamile kadına yardım etmişti.

Cuma günü öğle saatlerinde öldürülen hamile kadın Sakarya Doğum Evine kaldırılmış ve karnındaki bebeğin yaşaması için Pamukova 112 Acil servisinin gayret ve çabaları ile anne karnındaki bebek sağ olarak hastaneye götürülmüş ve bebek canlı olarak küveze alınmış peşinden de bebeğin yaşayabilmesi için Kocaeli Üniversitesi KOÜ Tip Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti.

Ancak kız bebek Cuma günden beri devam eden yaşam savaşını bugün saat 16.00 da kaybetti.

Hayatını kaybeden bebeğin yarın, Pamukova'da dün defnedilen annesinin yanına öğlen namazına müteakip defnedileceği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2012, 20:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER