banner392

Naci Kuru göz yaşları arasında ebediyete uğurlandı

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru memleketi Pamukova da toprağa verildi. Naci Kuru’nun eşi Nejla Kuru’nun ise oldukça bitkin ve ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Naci Kuru göz yaşları arasında ebediyete uğurlandı

Yaklaşık bir yıldır tedavi gördüğü safra kesesi kanserine yenik düşen ve tedavi gördüğü Eskişehir Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitiren Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru memleketi Sakarya’nın Pamukova ilçesinde toprağa verildi. Naci Kuru’nun eşi Nejla Kuru’nun ise oldukça bitkin ve ayakta durmakta zorlandığı görüldü.  


Cenazeye, Naci Kuru’nun ailesinin yanısıra Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, birçok ilin emniyet müdürü, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Naci Kuru’nun cenazesi, Eskişehir’de düzenlenen devlet töreninin ardından baba evinin bulunduğu Sakarya’nın Pamukova ilçesine getirildi. Pamukova Çarşı Camii'nde Naci Kuru’nun abisi Necati Kuru, Kardeşi Fahri Kuru, oğlu Görkem Kuru ve yeğeni Ali Nejat Kuru taziyeleri kabul etti. Naci Kuru’nun eşi Nejla Kuru da eşinin tabutu başında dua etti. Baba evinin önüne getirilen Kuru nun cenazesi başında Çarşı camii imami İbrahim Arslan dua edip yakınlarından helallik aldı. Cenaze namazını ise Sakarya Müftüsü İlyas Serenli kıldırdı.

Merhum Emniyet Müdürü Naci Kuru, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde aile mezarlığında toprağa verildi.
Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
RİDVAN ŞAHİN
RİDVAN ŞAHİN - 11 yıl Önce

bulunduğu her yerde,her görevde,pamukovaliya ev sahipliği̇yapan bürokrat hemşerimizdi̇karşiliğini pamukovalilardan gördü,devamini gittiği̇ yerde allahtan görür inşallah,mekanin çennet olsun ailenin başi sağolsun.

sadettin koştur
sadettin koştur - 11 yıl Önce

değerli arkadaşım ve meslektaşım başınız sağolsun, allah günahlarını af etsin,allah nur içinde yatırsın mekanı cennet olsun kuru ailesine sabırlar versin

emre sarıca
emre sarıca - 11 yıl Önce

devlet adamı değerli insan canım abim rabbim rahmet eylesin.tüm ailesine rabbim sabır versin.iki tane evladı onunla yaşamları boyunca guru duysun çünkü öyle bir kişilikti.

SIRADAKİ HABER