banner392

Milli Eğitim Çalışanlarının maaşlarını ödeme işini alan banka kişi başına 1000 tl verecek.

Promosyon olarak bilinen çalışanlarla yapılan maaşlarını alacakları banka ile yapılan anlaşma gereği verilen harici paradan Milli Eğitim personeline 3 yıllığına Halk Bankası kişi başına 1000 tl vermeyi taahhüt ederek Eğitim çalışanların maaşlarının kendi bankasından ödenmesi anlaşmasına imza attı.

Milli Eğitim Çalışanlarının maaşlarını ödeme işini alan banka kişi başına 1000 tl verecek.
Pamukova Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı çalışan yönetici, öğretmen ve memurların maaşlarını kendi bankasından ödenmesi anlaşmasına imza atan Pamukova Halk Bankasının 276 çalışana 3 yıllığına 276 bin tl vermeyi kabul etti.
 
Alınan bilgiye göre daha önce Pamukova Ak Bank dan maaş alan öğrtemenler 3 yıllık sözleşmeleri dolduktan sonra şimdi de yapılan açık pazarlık sonunda Halk Bankasından daha fazla para vererek maaşlarını Halk Bankası ile yaptıkları sözleşme gereği yeni bankadan alacakları öğrenildi.
 
ÇALIŞANLARA ÖDENEN PARA EMEKLİYE NEDEN ÖDENMİYOR?
Pamukova da emekli olmuş 3500 dolayında emeklinin emekli olduktan sonra maaşlarına almak için Ziraat Bankasından maaş almayı tercih etikleri; Ancak maaşlarına herhangi bir promosyon ödenmediği gibi, maaş aldıkları bankadan herhangi bir Otomatik fatura (elektrik, su, doğal gaz, internet v.b) ödemesi yapmadıkları gerekçesi ile kesintiler yapıldığı ve bazen paralarına bloke konduğu şikayetleri de oluyor.
 
Birlik içinde olmayan ve bireysel olarak başka bankalara maaşlarının transferini yaptıklarında da promosyon ödenmeyen emekliler...
 
Sendikalı yada topluca bir araya gelerek maaşlarını istedikleri banka ile pazarlık yaparak promosyon alma yolunu denemeleri halinde promosyon alacakları söyleniyor.
 
Çalışanların ki para da, Emeklilerin ki kağıt parçası mı? Diyen emeklilerimiz mutlaka yasal yolları deneyerek bu adaletsizliği çözmek için çalışmalı. Diyoruz. 
Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2013, 00:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER