banner392

Millet İradesine Yapılan Darbeleri Lanetliyoruz

“Demokrasiye karşı girişilen bu kalkışmaya, hükümet, muhalefet, sivil toplum ve toplumun geniş kesimleri tarafından büyük bir direnç ile tepki gösterilmiştir. Bu durum, Türkiye'de halkın demokrasiye olan bağlılığını ortaya koyması açısından umut vericidir.” Diyen Başkan Ahmet Bayraktar darbeyi lanetledi.

Millet İradesine Yapılan Darbeleri Lanetliyoruz

İŞTE SAKARYA RUMELİ BALKAN KÜLTÜR  ve DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANININ AÇIKLAMASI

“Türk Milleti ve Devleti, karanlık odakların kirli planlarından birisini daha kararlı duruşu, birlik ve beraberliği ile elinin tersi ile bir kenara iterek Türkiye'yi daha önce yaşanmış karanlık dehlizlere sokulmaktan kurtardı. Bu kalkışma esnasında şehit olan resmi ve sivil vatandaşlarımızın mekanları Cennet, ruhları şad olsun.

Elim hadiseler esnasında yaralananlara Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Devletimize ve millete karşı kin ve garezle dolu, ihtirasları insanlıklarını bir yana bıraktırmış, kardeş kavgası çıkarmak ve milletin kanını akıtmak için gözlerini kan bürümüş hainleri millet cezalandırmış ve çetelerinin darbe teşebbüslerini akamete uğratmıştır. Bundan sonra yapılması gereken kanlı kalkışmanın müsebbiplerini adalete tevdi etmek, en ağır ve caydırıcı şekilde cezalandırılmalarını sağlamaktır.

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Bu darbe girişimi karşısında direnen hükümetimizi, muhalefet partilerini, sivil toplum kuruluşlarını ve tüm halkımızı kutluyor, bir daha bu tür girişimlerin hiçbir zaman yaşanmamasını diliyoruz.

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği olarak bu vesile ile Türk Milleti'nin artık darbelere pabuç bırakmadığını görmekle geleceğe yönelik ümitlerimizin arttığını ifade etmek istiyoruz. Bu göstermiştir ki, demokrasi dışı yollara teşebbüs suretiyle seçimle işbaşına gelmiş meşru yöneticilere karşı darbe teşebbüslerinin Türk Milleti'nin kararlı tutumu karşısında hiç bir şansı yoktur, bundan sonra da olmayacaktır.

Ahmet Bayraktar

Yönetim Kurulu Başkanı 

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve 

Dayanışma Derneği Başkanı

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 22:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER