banner392

Meydanlar Isınıyor?

Pamukova da 15 Temmuz Gecesi halkı meydanlara çağıran belediye hoparlöründen yapılan duyurudan sonra belediye önünde tören alanı denen Atatürk Büstü karşısındaki alana toplanan vatandaşlar gece tarih yazdılar. Şimdi o alan demokrasi alanı olarak meclis kararı ile resmen tescillendi.

Meydanlar Isınıyor?
 Belediye Meclis üyelerinin verilen teklifle alanın adının 15 temmuz Demokrasi alını olsun teklifi kabul edildi ve alan bu gün sabah erken saatlerde belediye ekipleri gelerek ışıklı tabelaya “ 15 Temmuz, Demokrasi alanı” adı yazdılar.

Daha önce sadece Pamukova belediyesi tanıtımı yapılan ve peşinden de saat ayarı veren ışıklı tabela şimdi 15 Temmuz, Demokrasi alanı’ yazmaya başladı.

İlk seçimlerde partilere yer tahsisi için çekilecek kura da bakalım Demokrasi alanına hangi parti düşecek. Mart ayında ise yapılacak bir referandum da yine alana konuşmacılar gelip halkı başkanlık konusunda aydınlatacaklar, Ülke olağanüstü bir duruma düşerse (15 Temmuz gibi) alanlara vatandaşlar davet edilirken. “ Sevgili vatandaşlarımız, sizleri demokrasi meydanına bekliyoruz” diyecekler adres belli olduğu için toplanma çabuk olacak.

Partiler ise seçim öncesi konuşmaları yine demokrasi alanında yapacaklar. Pamukova ya yeni meydan hayırlı olsun. 




Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 00:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER