banner392

Meteorolojiden son dakika uyarısı.

Kar yağışı kuvvetli geliyor! Meteoroloji son dakika illeri açıkladı, günlerce sürecek.

Meteorolojiden son dakika uyarısı.

Kuvvetli kar yağışı ve sağanak uyarısı yapıldı ve Meteoroloji'den yeni açıklama geldi. Havalar aralık ayının ortasına yaklaşılırken adeta buz kesti. Çok sayıda ilde yağış ve kar yağışları başladı. Vatandaşlar yaşadıkları kentlerdeki güncel

hava durumunu takip ediyor. Uzman isim, "Yağmur Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde problem yaratacak" diyerek tarih verdi. İşte son dakika hava durumu açıklamaları...

Son Dakika Hava durumu... Meteoroloji'den kar ve sağanak ile ilgili yeni açıklama geldi. Çok sayıda kentte yağışlar ve soğuk hava etkisini gösteriyor. Vatandaşlar yaşadıkları illerde havanın nasıl olacağını merak ediyor. Yağış 2 gün Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde problem yaratacak şiddette olacak. Uzman isim açıkladı. İşte son dakika hava durumu raporu...

Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz (Isparta hariç) ile Ankara, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ege kıyıları ile Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı ve genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yağışların, Ege kıyıları ile Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BUGÜN HAVA NASIL? MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

EDİRNE °C, 15°CParçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 15°CParçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 13°CParçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

TEKİRDAĞ °C, 13°CParçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlıPROBLEM YARATACAK ŞİDDETTE

Önümüzdeki hafta (salı-çarşamba 2 gün) yağış (Yağmur) var. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde problem yaratacak şiddette. Su baskınları yapabilir.

PROBLEM YARATACAK ŞİDDETTE

Önümüzdeki hafta (salı-çarşamba 2 gün) yağış (Yağmur) var. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde problem yaratacak şiddette. Su baskınları yapabilir.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER