banner392

MERAL AKŞENER'E BİR NEFESTE SAKARYA'DAN!..

Meral Akşener, Türkiye'de parlamenter demokrasi işlesin diye büyük bir mücadele veriyor. Ve kendisi gibi düşünenlerin sesi oluyor.

MERAL AKŞENER'E BİR NEFESTE SAKARYA'DAN!..
 Böyle olduğu içinde konuşmacı olduğu toplantılara, her kesimden vatandaş katılıyor, onu dinliyor ve destek veriyor. Ancak bazı aklı evveller, 16 Nisan ile ilgili bu toplantıları parti toplantısı zannediyor. Bu tipler her halde ülkemizin karşı karşıya olduğu sıkıntıdan bi haber!

Vay Meral Hanımın toplantısına o gelmiş bu gelmiş, şunun elini kaldırmış, bununla fotoğraf vermiş gibi boş eleştiriler yapmayın. Çünkü komik duruma düşüyorsunuz.

Şunu iyi biliniz ki; Meral Akşener Türk Milletine sesleniyor ve Türk Milleti ile beraber oluyor. Eğer sizin de derdiniz, Türk Milleti ve Türkiye ise buyrun gelin hep birlikte olalım...

Bu çağrıya uyan büyük bir kalabalık İstanbul Beykoz'da Meral Akşener'i Perşembe gecesi dinledi. Ardından Cuma gecesi Halk Tv'de “Uğur Dündar'la Halk Arenası”nda idi... Cumartesi ise Sakaryalılarla buluştu.

Sakarya kadını, erkeği, genci ile Meral Akşener'e adeta, “sen yürü, bu yürüyüşte bir nefeste bizden” dedi... Yarın da inşallah İzmir'de konuşacak...

İmece usulü halk tarafından tertip edilen bu toplantılar bize “Milli Mücadele” ruhunu hatırlatıyor. İnşallah bu ruh, 16 Nisan'da “hayır”lısı ile Türkiye'yi kucaklayarak düzlüğe çıkaracak!

Sadece bu mu? Hayır, ülkesini seven ve gelecekten endişe duyan herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu kapsamda Eyüp'te oluşturduğumuz “Milli Dayanışma ve Demokrasi Platformu”nun çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Eyüp İlçe Başkanlığı Muhtarlara, Stk ve kanaat önderlerine bir kahvaltı verdi ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, partilerinin neden hayır dediğini bizlere anlattı...

Elbette ülke hepimizin, öyle ise hep beraber karar verip, çözüm bulacağız.. Yarın da inşallah İzmir'deyiz... Orayı da, kısmet olursa anlatacağız..

Selam ve saygıyla.

Özcan PEHLİVANOĞLU




Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2017, 23:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER